کارخانجات ترکیه در روز ۱۷ سپتامبر، رزروی از بازار قراضه وارداتی بنادر مقصد نداشتند، اما مذاکرات هم چنان ادامه داشت، به ویژه کنفرانس بین المللی تولید کنندگان و صادرکنندگان (Irepas) که همزمان در استانبول برگزار شد. کارخانجات فولاد ترکیه در هفته گذشته، شش محموله از بازار بنادر مقصد رزرو کردند که بیش از ۱۷۰۰۰۰ تن بود. اما آنها در ابتدای این هفته فعالیت خرید خود را متوقف کردند تا ببینند که کنفرانس Irepas چه نتیجه ای خواهد داشت.
با توجه به تقاضای برخی از کارخانجات، تعدادی از معاملات پس از کنفرانس Irepas شنیده شد. کارخانجات تناژهایی از بیلت را اخیرا فروخنتد و می خواهند دوباره ذخایر قراضه خود را پر کنند. محموله های کمی در حال حاضر ارائه شده است و تامین کنندگان انتظار قیمت های بالاتری را دارند. کارخانجات ترکیه در حال فروش محصولات فولادی خود به جنوب شرقی آسیا می باشند. اگر آنها بخواهند محصولاتشان را با قیمت بالاتری بفروشند باید قیمت قراضه را بالاتر ببرند. در غیر اینصورت، آسیا قیمت های بالاتر را نمی پذیرد.
در نتیجه عدم فعالیت تجاری، شاخص های روزانه در روز ۱۷ سپتامبر تقریبا ثابت بودند. شاخص روزانه متال بولتن برای قراضه HMS 1&2 با خلوص (۸۰:۲۰) در قیمت ۳۱۴.۰۷ دلار در هر تن سی اف آر ترکیه بود که تنها ۰.۱۰ دلار در هر تن کاهش داشته است. شاخص روزانه مواد مشابه از ایالات متحده نزدیک به ۳۲۴.۲۰ دلار در هر تن سی اف آر بود که نسبت به روز گذشته ۰.۱۴ دلار در هر تن کاهش یافته است. در روز ۱۷ سپتامبر، حق بیمه مواد آمریکایی نسبت به قراضه شمال اروپا ۱۰.۱۳ دلار در هر تن بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه