ماریو لانگی مدیر عامل شرکت فولادسازی امریکا در مصاحبه ای با شبکه خبری سی ان بی سی از قوانین محدود کنندهای که دولت قبل وضع کرده بود انتقاد کرد و گفت که با قول های که دولت دونالد ترامپ در حمایت از فولادسازان امریکایی داده است هم ارزش سهام شرکتهای فعال در این صنعت در بازار سهام رشد کرده است و هم کارگران و کارمندان به اینده امیدوارتر شده اند . متن کامل مصاحبه وی را در این جا می بینید:
سوال: به نظر شما بزرگترین موانعی که صنعت فولادسازی امریکا در سالهای گذشته با آن روبرو بود و مانع از رونق صنعت شده بود چیست؟
اصلی ترین مساله قوانین دست و پا گیری بود که اجازه فعالیت اقتصادی ازادامه را به ما نمی داد . قوانینی که بعضا به مثابه سنگ اندازی در مسیر توسعه اقتصادی کارخانه های فولادسازی بود. مثلا یکی از قوانینی که در دولت قبل وجود داشت این بود که باید آبی که بعد از استفاده در صنعت فولاد وارد چرخه آب کشور می شود ضمن گذراندن مراحل عادی تصفیه سازی از نظر سهم املاح و مواد معدنی مضر بررسی شود و سطح این مواد در اب کمتر از سطح آن در آب شرب شهری در امریکا باشد. به نظر من این قانون بسیار سخت گیرانه تنها باعث میشد تا توان تولید ما کم شود و هزینه تولید افزایش یابد. قوانینی از این دست در دولت قبل زیاد بود به همین دلیل بود که در جریان رقابتهای انتخاباتی سال ۲۰۱۶ میلادی فولادسازان از کاندید جمهوری خواه حمایت کردند.
سوال: بعد از انتخاب دونالد ترامپ در امریکا سهم زیادی از قوانین دست و پاگیر در صنعت فولاد لغو شد و دولت محدودیتهای وارداتی زیادی ایجاد کرد. به نظر شما حمایتهای دولت از صنعت فولادسازی تا چه اندازه در رشد صنعت و بازگشت امید به صنعت تاثیر گذار بود؟
بدون شک حمایتهای دولتی تاثیر گذار است. ما در ماههای اخیر شاهد افزایش ارزش سهام خود در بازار سهام امریکا بودیم و موجی از امیدواری در میان کارگران ایجاد شده است. به خصوص که با اعلام طرح امریکایی استخدام کن و کالای امریکایی بخر شمار زیادی از کارگران تعدیل شده در سالهای گذشته به بازگشت به کارشان امیدوار شده اند و این برای صنعت خبر خوبی است.
سوال: شما چند نفر را در سالهای گذشته تعدیل کرده اید و در نظر دارید چند نفر را در سال ۲۰۱۷ میلادی استخدام کنید؟
در سالهای گذشته میلیونها فرصت شغلی در صنعت فولادسازی از بین رفت و افراد زیادی اصلیترین منبع درآمد خود را از دست دادند ولی تا انتهای سال جاری و بعد از اجرای این قوانین حمایت کننده بالغ بر ۱۰ هزار کارگر تازه در شرکت فولادسازی امریکا استخدام خواهند شد و در صورتی که حمایتهای دولی ادامه پیدا کند تا انتهای دولت آقای ترامپ بالغ بر ۵۰ هزار نفر به تعداد نیروهای شرکت ما اضافه می شود.
سوال: شما دوره تازه را برای فولادسازان دورهای خوب ارزیابی میکنید یا اینکه هنوز نمیتوانید ایدهای کلی در مورد عملکرد صنعت در سال جاری ارایه دهید؟
به نظر من دوره ریاست جمهوری آقای ترامپ را میتوان نقطه عطفی در صنعت فولادسازی امریکا دانست. سرمایهای که قرار است در بخشهای زیر ساختی امریکا صرف شود میتواند تحول بزرگی در بازار فولاد این کشور ایجاد کند و تقاضا را برای فولاد امریکایی بیشتر کند. من روزهای خوبی برای فولادسازان امریکایی پیش بینی میکنم.
فرزانه سادات تیموری
دانشجوی ارشد دانشگاه تهران
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه