چهارشنبه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۳ 3 جماد ثاني 1446 Wednesday, 4 December , 2024 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    فروردین ۱۳۹۵
    ش ی د س چ پ ج
    « اسفند   اردیبهشت »
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    ۲۰۱۷ سال طلایی فولاد خواهد شد؟

    شناسه : 747 27 فروردین 1396 - 7:11

    در سال ۲۰۱۷ میلادی تقاضای فولاد در دنیا ۰.۵ درصد رشد می کند اما در سال ۲۰۱۶ میلادی نرخ رشد تقاضای فولاد در دنیا تنها ۰.۲ درصد بود. اتحادیه جهانی فولاد در گزارش اخیر خود میزان تقاضای فولاد در سال ۲۰۱۷ میلادی را برابر با ۱۵۰۹.۶ میلیون تن اعلام کرد که نسبت به سال قبل از آن با افزایش ۰.۵ درصدی همراه خواهد بود. در سال گذشته ۱۵۰۱.۳ میلیون تن فولاد در دنیا مصرف شد.

    پ
    پ

    طبق این گزارش کشورهای آسیا و اقیانوسیه بزرگترین مصرف کنندگان فولاد در بازار جهانی هستند که یک دلیل عمده برای این جایگاه را می توان به قرار گرفتن چین در ین منطقه نسبت داد. کشورهای این منطقه ۶۵ درصد از کل تقاضای فولاد دنیا در سال ۲۰۱۷ میلادی را خواهند داشت ولی سهم این کشورها نسبت به سال قبل افزایشی ندارد. کشورهای عضو اتحادیه اروپا بعد از آسیا و اقیانوسیه بزرگترین سهم از مصرف را به خود اختصاص دادند. سهم این کشورها در بازار برابر با ۱۰ درصد است و آلمان در میان اروپایی ها بیشترین میزان مصرف را دارد.
    کشورهای عضو پیمان تجارت ازاد امریکای شمالی یا پیمان نفتا ۹ درصد ازکل تقاضای فولاد دنیا را به خود اختصاص دادند. سهم دیگر مناطق دنیا از تقاضای فولاد در دنیا کمتر از ۵ درصد است.
    نرخ رشد تقاضا در سال جاری چقدر است
    اتحادیه بین المللی فولاد پیش بینی می کند در سال ۲۰۱۷تقاضای فولاد در دنیا ۰.۵ درصد نسبت به قبل رشد کند اما در صورتیکه نرخ رشد تقاضای سالانه در مناطق مختلف را مقایسه کنیم، به این نتیجه می‌رسیم که بیشترین نرخ رشد تقاضای سالانه فولاد در کشورهای امریکای جنوبی و مرکزی اتفاق خواهد افتاد. در این سال تقاضای فولاد در کشورهای امریکای جنوبی و مرکزی ۴.۱ درصد رشد می کند. در این سال نرخ رشد تقاضا در کشورهای واقع در قاره افریقا ۳.۹ درصد، در کشورهای اروپایی خارج از اتحادیه اروپا ۳.۷ درصد و در کشورهای عضو پیمان نفتا برابر با ۲.۹ درصد خواهد بود.
    در سال ۲۰۱۷ میلادی تقاضای فولاد در کشورهای خاورمیانه ۰.۱ درصد رشد می کند و به ۵۳.۱ میلیون تن می‌رسد. این کشورها در سال ۲۰۱۶ میلادی ۵۳ میلیون تن فولاد مصرف کردند.
    اما در سال ۲۰۱۶ میلادی عملکرد بازار فولاد در بیشتر مناطق دنیا قابل قبول نبوده است. درسال ۲۰۱۶ تقاضای فولاد در امریکای جنوبی و مرکزی ۱۰.۴ درصد نسبت به سال قبل از ان کاهش داشت و در کشورهای عضو نفتا ۰.۱ درصد، در کشورهای آسیا و اقیانوسیه ۰.۵ درصد و در کشورهای مشترک المنافع ۰.۶ درصد کاهش داشته است. جالب اینجاست که منطقه آسیا و اقیانوسیه که در سال جاری ۹۸۴.۳ میلیون تن فولاد مصرف خواهند کرد، تنها منطقه ای از دنیا هستند که کاهش مصرف فولاد را در سال جاری تجربه می کنند. در این سال تقاضای فولاد در منطقه مذکور ۰.۴ درصد نسبت به سال قبل از ان کاهش خواهد یافت و دلیل این مساله هم سیاست‌های کشور چین اعلام شده است.
    بررسی آمارها نشان می دهد در سال جاری صنعت فولاد عملکرد بهتری نسبت به سال قبل خواهد داشت و ما شاهد رونق فعالیت‌های اقتصادی مرتبط با صنعت فولاد خواهیم بود و سال ۲۰۱۷ را می توان به عنوان نقطه عطفی برای صنعت فولاد دنیا نام برد.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.