برپایه آمارهای مقدماتی وزارت صنعت، معدن وتجارت گویای آن است که هفت ماهه امسال میزان تولید کنسانتره زغالسنگ ۹۱۹.۷ هزار تن بود و در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۹۰۵.۳ هزار تن بود، افزایش ۱.۶ درصدی داشت.
رییس سازمان نظام مهندسی معدن ایران اظهار کرد: امروز شرکت های دانش بنیان برای رشد بخش معدن وارد عمل شده اند و شرکت دانش بنیان زیر مجموعه بنیاد برکت در قالب تزریق دانش به بخش معدن، زمینه رشد آن را فراهم سازد.
در کشور ما تعداد انگشتشماری از شرکتها توانستهاند با تکنولوژی روز دنیا، بهرهبرداری از معادن سنگآهن کم عیار را انجام دهند که استفاده از تجربیات بینالمللی فرآوری سنگآهن به آنها در این زمینه کمک کرده است
وفایی فرد با اشاره پروژه های قابل اتمام مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی تا پایان امسال، بیان داشت: پروژه «اندازه گیری عوامل زیان آور محیط کار»، «طرح امکان سنجی شناسایی و حذف گوگرد با هدف افزایش بازیابی و کاهش خاکستر محصول نهایی زغال سنگ پروده طبس»، تا پایان امسال به پایان می رسد.
هر کدام از مشاغل باید محصولات خود را به گونه ای قیمت گذاری کند که بتواند متناسب با ارزش پیشنهادی برای مشتری درآمدزایی داشته باشد و از این طریق موقعیت خود را نسبت به مشتری حفظ کند ( در مقابل مشتریان ، کالاهای مکمل ، رقبا و تازه واردان بالقوه.) با این حال ، به نظر می رسد هیچ استراتژی در قیمت گذاری سنگ آهن وجود ندارد یا اصولی در استراتژی قیمت گذاری آن رعایت نمی شود!
کیوان جعفری طهرانی، تحلیلگر ارشد بازارهای بین المللی معدن و فولاد گفت: اکثر استارت آپ هایی که در ایران تاسیس شدند، طی کمتر از یکسال با شکست مواجه شده و منحل شده اند. در کل دنیا هم اگر استارت آپی بتواند بین ۶ ماه الی یک سال آغازین فعالیتش را با موفقیت پشت سر بگذارد، وارد فاز مقاومت می شود، به این معنا که احتمال بیشتری برای بقای این کسب و کار وجود دارد.
یکی از اصلیترین پیشنیازها برای تحقق جهش تولید در شرکت معدنی و صنعتی گلگهر تامین مواد اولیه خطوط تولید است. این شرکت برای تحقق جهش تولید در امسال، تلاش کرده حدود ۶۰ درصد مواد اولیه مورد نیاز خود را از معادن دیگر خریداری کند که برای این امر به برنامهریزی دقیقی نیاز داشته است. طبق برآوردهای انجام شده از محل افزایش سرمایه این شرکت معدنی قرار شد ۱۱ هزار میلیارد ریال برای خرید کنسانتره از معادن کشور اختصاص یابد.
تحلیلگر ارشد بازارهای بین المللی معدن و صنایع معدنی گفت: تشدید تحریمها، مدیریتهای پر اشتباه، نبود برنامهریزی دقیق، محدودیتهای صادراتی از جمله مهمترین عواملی است که اگر مدیریت نشود، ریزشهای بزرگی را در بورس معدنیها رقم خواهد زد.
بخش معدن در مدت ریاستجمهوری حسن روحانی با فرازونشیبهای زیادی روبهرو بوده است. کارشناسان گاهی دولت را مورد انتقاد قرار داده و گاهی هم از سیاستهای دولت راضی بودهاند. باتوجه به اینکه کمتر از یک سال از عمر دولت دوازدهم باقی مانده، در پرونده این هفته به سراغ کارشناسان رفته تا پیشنهاد و نظر آنها برای نقشه راه دولت دوازدهم در یک سال باقیمانده و اولویت برنامههای این دولت در بخش معدن را جویا شویم.
کیوان جعفری طهرانی، تحلیلگر ارشد بازارهای بینالمللی صنعت فولاد، راهاندازی نخستین استارتآپ شتابدهنده در حوزه معدن را مثبت قلمداد میکند اما موفقیت و پیشرفت آن را در گرو حمایت نهادهای مختلف عنوان میکند.