در بخش اول این مقاله به ۳ درس بزرگی که جیم رید در ۲۵ سال فعالیت خود آموخته و آن را برای ما توضیح داده، میپردازیم و در پایان هم داستان عبور موفقیتآمیز او و شرکتش از بحران مالی ۲۰۰۸ را میشنویم:
سند هویت یا ID دیجیتال یک ویژگی است که میتوان از آن برای دسترسی به امور بانکداری، مزایای دولتی، تحصیل و بسیاری خدمات مهم دیگر استفاده کرد. ID دیجیتال اگر خوب طراحی شود، علاوه بر آثار مثبت اجتماعی، دستاوردهای اقتصادی هم به دنبال دارد و آثار اقتصادی، یکی از جنبههای این تکنولوژی است که کمتر به آن توجه شده است.
ورزشکاران حرفهای علاوه بر تمرین سخت، نظارت دقیقی بر تغذیه خود دارند و از وجود تیم و افراد حرفهای برای رسیدن به بهترین وضعیت بدن و ذهن کمک میگیرند و میدانند این روش مناسبی برای عالیترین سطح موفقیت است. کارآفرینان موفق نیز روش مشابهی را در زندگی دنبال میکنند. خواندن مقالات و تماشای ویدئوهایی درباره کار و زندگی کارآفرینان موفق، بهروزرسانی کردن و بالا بردن سطح اطلاعات در موفقیتشان نقش بسزایی دارد.
شرایط اقتصادی امروز جهان، به گونهای است که حل مشکلات و تنگناهای موجود، الگوها و راهحلهای جدید و متفاوتی را میطلبد. در دنیای امروز تضمین بقای سازمانها در «نوآوری»، «خلاقیت» و «کارآفرینی» آنها است. کارآفرینی در اقتصاد رقابتی و مبتنی بر بازار، دارای نقش کلیدی است، به عبارت دیگر در یک اقتصاد پویا، ایدهها، محصولات و خدمات همواره در حال تغییر هستند و در این میان کارآفرین است که الگویی برای مقابله و سازگاری با شرایط جدید به ارمغان میآورد.
یکی از آرمانهایی که در دنیای پیچیده امروز ذهن بیشتر مدیریت سازمانها را به خود مشغول کرده، تصمیمگیری در شرایط نبود اطمینان و ترسیم چشماندازی برای سازمان است که بقای سازمان را نسبت به پیچیدگی و تغییرات محیط، تضمین کند؛ از این رو گرایش به آینده و فهم آن چیزی است که بسیاری از سازمانها را بر آن داشته تا بر راهبرد آیندهگرایی تاکید کنند. حال باید دید؛ «سازمان آیندهگرا» چگونه سازمانی بوده و دارای چه ابعادی است؟
تحقیقات دانشگاه مک گیل بر روی ۶۰۰ شرکت که در عرصه های مختلف کار می کردند نشان داد شرکت هایی که در دوران رکود بودجه تبلیغات و بازاریابی شان را بهبود بخشیدند در فروش خود بیش از ۲۵۵ درصد موفق تر از شرکت هایی بودند که این بخش از بودجه شان را قطع کردند یا کاهش دادند. برتری این شرکت ها در دوران بعد از رکود هم عمدتاً ادامه داشته است.
مدیریت بحران، مجموعهای از تصمیمات موثر، بر اساس اطلاعات صحیحی است که در برخورد با بحران با هدف کنترل، کاهش و رفع آن صورت میگیرد. بسیاری از مدیران با قرار گرفتن در شرایط بحرانی و جدید، از خود واکنش منفی نشان میدهند