ایالات متحده، بزرگترین واردکننده مصنوعات فولادی دنیا بهشمار میرود. آمارها بیانگر آن است که میزان واردات این مصنوعات در نیمه نخست سال ۲۰۱۷ نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۱۶ حدود ۲۵ درصد افزایش یافته است. لازم بهذکر است که کانادا با در اختیار داشتن ۱۶ درصد از بازار ایالات متحده، بزرگترین واردکننده محصولات فولادی به ایالات متحده شناخته میشود.
ایالات متحده با تولید ۷۸.۵ میلیون تن فولاد خام در سال گذشته، در رده چهارم بین بزرگترین تولیدکنندگان فولاد جهان قرار گرفت. لازم بهذکر است که با وجود این حجم از تولید، این کشور بهدلیل بازار مصرف قابل توجهی که دارد، بزرگترین واردکننده فولاد جهان نیز بهشمار میرود. آمارها حکایت از آن دارد که در نیمه دوم سال ۲۰۱۶، حجم واردات مصنوعات فولادی به این کشور نسبت به دوره پیش از آن، کاهش داشت. اما این روند تداوم نیافت و در نیمه نخست سال ۲۰۱۷، واردات مصنوعات فولادی به ایالات متحده در روند صعودی قرار گرفت. این در حالی بود که میزان صادرات تغییر چندانی نداشت. از این رو میتوان به رشد مصرف فولاد این کشور طی این دوره اذعان کرد.
بنا به آمار رسمی تجارت جهانی، در نیمه نخست سال ۲۰۱۷، واردات محصولات فولادی به ایالات متحده حدود ۱۷.۹ میلیون تن برآورد شد در صورتی که در مدت مشابه سال ۲۰۱۶، این رقم حدود ۱۴.۲ میلیون تن بود. یعنی واردات طی یک سال رشد ۲۵ درصدی داشته است. گفتنی است که در این شرایط، ارزش واردات فولاد، بیش از تناژ آن رشد داشت. ارزش واردات فولاد در سال ۲۰۱۷، معادل ۱۴.۴ میلیون دلار برآورد شد در حالی که این ارزش در سال ۲۰۱۶، حدود ۱۰.۵ میلیون دلار گزارش شده بود. در واقع ارزش واردات به این کشور طی یک سال، رشد ۳۷ درصدی را تجربه کرد.
نمودار ۱ سهم صادرکنندگان بزرگ فولاد به ایالات متحده را نشان میدهد. همانطور که در نمودار پیداست، در نیمه نخست سال جاری میلادی، کانادا بزرگترین سهم از واردات مصنوعات فولادی را به خود اختصاص داده است که حدود ۱۶ درصد برآورد شد. همچنین سهم برزیل از بازار وارداتی مصنوعات فولادی ایالات متحده در نیمه نخست سال ۲۰۱۷، حدود ۱۴ درصد بود. این حجم از واردات در خصوص کره جنوبی حدود ۱۰ درصد گزارش شد. مکزیک، روسیه و ترکیه نیز در رده بزرگترین واردکنندگان فولاد و مصنوعات آن به ایالات متحده بودند و هر کدام سهم ۹ درصدی، ۸ درصدی و ۷ درصدی را به خود اختصاص دادند.
در ادامه باید خاطرنشان ساخت که از مجموع واردات یاد شده به این کشور، ۶.۳ میلیون تن آن، به محصولات تخت تعلق گرفت که معادل ۳۵ درصد کل واردات آن بود. ۴.۲ میلیون تن نیز مربوط به محصولات فولادی نیمهتمام بود که سهمی معادل ۲۴ درصدی از کل محصولات وارداتی داشت. ۲۱ درصد از حجم کل واردات نیز به محصولات طویل و ۲۰ درصد باقی مانده به لوله و تیوپ اختصاص یافت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه