چهارشنبه, ۱۱ تیر , ۱۴۰۴ 7 محرم 1447 Wednesday, 2 July , 2025 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    مهر ۱۳۹۹
    ش ی د س چ پ ج
    « شهریور   آبان »
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    قیمت ثابت تیرآهن در آمریکا

    شناسه : 31523 06 مهر 1399 - 16:52 منبع : متال بولتن
    قیمت تیرآهن در آمریکا ثابت بوده است، در حالی که کارخانه Nucor در تلاش برای افزایش قیمت شکست خورد، و با توجه به کاهش حجم واردات، قیمت واردات اندکی افزایش یافته است.
    قیمت ثابت تیرآهن در آمریکا
    پ
    پ

    قیمت تیرآهن در آمریکا در روز ۲۴ سپتامبر ثابت بوده است، در حالی که کارخانه Nucor در تلاش برای افزایش قیمت شکست خورد، و با توجه به کاهش حجم واردات، قیمت واردات اندکی افزایش یافته است.

    ارزیابی صورت گرفته برای تیرآهن فولادی ۸ اینچی آمریکا با قیمت ۳۵٫۲۵ دلار در هر cwt (705 دلار به ازای هر تن) در ۲۴ سپتامبر، برای پنجمین ماه متوالی بدون تغییر است. در همین حال، ارزیابی صورت گرفته برای مقاطع متوسط تیرآهن بارگیری شده بندر هوستون برای تحویل فوری، با افزایش ۲٫۸٪ به ۶۲۰-۶۶۰ دلار در هر تن رسید.

     

    *** افزایش قیمت کارخانجات

    هنگامی که Nucor قیمت را ۳۰ دلار در هر تن افزایش داد، کارخانه های داخلی آخرین دور افزایش قیمت را در ۱۱ سپتامبر آغاز کردند. Steel Dynamics Inc (SDI)  و Gerdau هر دو این حرکت را دنبال کردند، و قیمت محصولات خود را افزایش دادند. فعالان بازار گفتند Nucor نسبت به افزایش موفق نبوده است، و باعث ایجاد تردید در مورد افزایش اعلام شده توسط SDI و Gerdau شده است.

    یکی از منابع خدماتی در جنوب شرقی فکر می کند Nucor از افزایش هرگونه قیمت جلوگیری می کند، زیرا پایین آمدن قیمت واردات همچنان فشار رو به پایین را بر قیمت های داخلی وارد می کند. این منبع گفت:” فضای زیادی برای افزایش داخلی قیمت وجود ندارد.” با این حال، یکی دیگر از منابع خدماتی بر این باور است که فشار قیمت ناشی از هزینه های بالای مواد اولیه، Nucor  را وادار می کند تا قیمت تیرآهن فولادی خود را قبل از پایان ماه افزایش دهد. در همین حال، منبعی ابراز تردید کرد که Nucor قیمت خود را افزایش می دهد، در عوض پیش بینی می کند SDI و Gerdau باید از افزایش قیمت خود عقب نشینی کنند.

    همان منبع گفت:” این فشار افزایش قیمت ممکن است تا اواسط ماه نوامبر از بین برود و این بستگی به مدت زمان افزایش قیمت قراضه و سطح کلی مصرف دارد.” یک سازنده شرقی نیز شک دارد که تلاش برای افزایش قیمت تیرآهن در نهایت به نتیجه برسد. همان منبع گفت:” تشخیص اینکه بازار کجاست دشوار است. مراکز خدمات هنوز نمی دانند چه کاری باید انجام دهند.” تولیدکننده ای در شرق افزود:” در حالی که برخی از مراکز خدمات قیمت پیشنهادی خود را افزایش داده اند، برخی دیگر هنوز با قیمت قدیمی می فروشند.”

     

    *** فشار رو به پایین بر قیمت معاملات

    منبع مرکز خدمات در جنوب شرقی فشار رو به پایین بر قیمت معاملات را نشان داد. وی گفت:” قیمت گذاری در سطح بسیار رقابتی است.” با این وجود یک منبع مرکز خدمات غربی معتقد است که افزایش قیمتها در نهایت حفظ خواهد شد، زیرا واردات به شدت کاهش یافته است، بنابراین فشار رو به پایین قیمتهای داخلی که در اوایل سال وجود دارد کاهش می یابد. این منبع گفت:” هزینه های ورودی افزایش یافته است. کارخانه ها باید مقداری درآمد کسب کنند.”

    تاجری اظهار داشت که تصمیم Nucor برای حفظ قیمت خود می تواند با هدف ثبت سفارش بیشتر و افزایش سطح تولید کلی آن باشد. وی گفت:” ما معتقدیم که نگه داشتن قیمت Nucor چیز خوبی نیست.”

     

    منبع: متال بولتن

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.