چهارشنبه, ۲۲ بهمن , ۱۴۰۴ 24 شعبان 1447 Wednesday, 11 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    مرداد ۱۳۹۹
    ش ی د س چ پ ج
    « تیر   شهریور »
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها
    برخلاف شرایط بحرانی فولاد در اسیا

    رشد قیمت کویل نورد سرد و گالوانیزه گرم چین

    شناسه : 26101 11 مرداد 1399 - 12:55 منبع : متال بولتن
    قیمت های صادرات کویل نورد سرد و گالوانیزه گرم چینی بر خلاف شرایط بحرانی بازار فولا آسیا، در هفته گذشته رو به رشد بود.
    رشد قیمت کویل نورد سرد و گالوانیزه گرم چین
    پ
    پ

    قیمت های صادرات کویل نورد سرد و گالوانیزه گرم چینی بر خلاف شرایط بحرانی بازار فولا آسیا، در هفته گذشته رو به رشد بود.

    ***کویل نورد سرد

    ارزیابی قیمت هفتگی کویل نورد سرد فست مارکت برای صادرات کویل نورد سرد در ۲۸ جولای ۵۲۰ – ۵۱۰ دلار بر تن بود. این رقم در هفته گذشته ۵۱۵ – ۵۰۵ دلار بر تن بود. این افزایش قیمت برابر ۵ دلار بر تن است.
    کارخانجات چینی قیمت پیشنهادی خود برای کویل نورد سرد را در طول هفته ۵ دلار بر تن افزایش دادند. این رقم به ۵۳۵ دلار بر تن رسید.
    تاجران معاملات این دوره خود را با ۵۲۰ – ۵۱۰ دلار بر تن انجام دادند. اما کارخانجات فولاد مایل نبودند به خریداران مستقیم و تاجران تخفیف بدهند.
    یک تاجر چینی به فست مارکت گفته است: عرضه کویل نورد سرد برای صادرات در حال حاضر تشدید شده است.

    این موضوع به دلیل قیمت های خوب داخلی و همچنین تقاضا از آمریکای جنوبی است.
    چند کارخانه کویل نورد سردی که برای صادرات اختصاص داده بودند، در طول هفته فروختند.
    افزایش تنش بین ایالات متحده و چین ناشی از بسته شدن تعهدات کنسولگری یکدیگر، باعث وخیم تر شدن اوضاع شد.

    این امر منجر به کساد شدن بازار داخلی محصولات چینی در روزهای اخیر شد. هرچند این مسئله هنوز بر قیمت صادرات تأثیری نداشته است.
    عرضه رقابتی از کره جنوبی در هفته گذشته ۵۲۰ دلار بر تن پیشنهاد شد که نسبت به هفته قبلش ثابت مانده است.

    در ۲۸ جولای Benxi Iron & Steel مستقر در Liaoning پیشنهاد صادرات کویل نورد سرد خود را در ماه اکتبر با قیمت ۵۳۵ دلار بر تن برای این هفته عنوان کرد. این رقم نسبت به هفته قبل ۵ دلار در هر تن افزایش یافته است. ارزیابی قیمت داخلی هفتگی فست مارکت برای CRC تحویل داده شده به شرق چین در روز جمعه گذشته ۴،۲۹۰-۴،۳۲۰ یوان (۶۱۳-۶۱۷ دلار) بر تن بود. این رقم در هفته گذشته ۴،۲۷۰-۴،۲۵۰ یوان بر تن بود که ۴۰-۵۰ یوان افزایش یافته است.

     

    ***کویل گالوانیزه گرم

    ارزیابی قیمت هفتگی سیم پیچ گالوانیزه گرم فست مارکت برای صادرات سیم پیچ گالوانیزه فلزی ۱ میلی متری، در روز سه شنبه ۵۷۰-۵۸۰ دلار در هر تن بود. این رقم نسبت به هفته قبل ۵ دلار افزایش قیمت یافته است. پیشنهادات HDG یک میلیمتری با پوشش ۱۲۰ گرمی روی از کارخانه های بزرگ فولاد چین در طی هفته ۵۸۵-۶۰۰ دلار در هر تن فوب بود.

    معامله گران انتظار داشتند که معاملات با ۵۷۰-۵۸۰ دلار در هر تن انجام شود. یک تاجر مستقر در Hangzhou به فست مارکت گفت که یک کارخانه در شمال چین حاضر است HDG با پوشش ۱۴۰ گرمی روی را به قیمت ۵۸۰-۵۸۵ دلار در هر تن فوب به فروش برساند.

    به گفته وی این پایین ترین قیمت در بازار چین در این دوره است.
    تأمین کنندگان ویتنامی پیشنهاد خود را برای کویل گالوانیزه گرم ۱ میلی متری با پوشش روی ۸۰ گرمی را ۵۹۰ دلار در هر تن فوب در این هفته ثابت نگه داشتند. این رقم نسبت به هفته گذشته نیز بدون تغییر بود. کره جنوبی نیز کویل گالوانیزه گرم ۱ میلی متری با پوشش ۱۸۰ گرمی روی را در طول هفته حدود ۶۲۰ دلار در هر تن فوب پیشنهاد کرد. این رقم نسبت به هفته گذشته ثابت مانده است.

    روز سه شنبه،Benxi Steel پیشنهاد خود را برای محموله کویل گالوانیزه گرم با پوشش ۸۰ گرم روی را برای ماه سپتامبر به ۶۰۰ دلار افزایش داد.

    منبع: متال بولتن

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.