منابع به Fastmarkets گفتند: قیمت های ورق فولادی اروپا در هفته منتهی به ۲ سپتامبر افزایش یافت. با توجه به افزایش هزینه های اسلب و سایر مواد اولیه ، سازندگان فولاد پیشنهادات خود را افزایش دادند.
*** قیمت ورق فولادی اروپا
جنوب اروپا:
ارزیابی هفتگی Fastmarkets برای ورق های فولادی اروپا با ضخامت ۸-۴۰ میلی متری ۴۸۰-۴۸۵ یورو (۵۷۰-۵۷۵ دلار) در هر تن در ۲ سپتامبر بود. این رقم نسبت به هفته پیش از ۴۴۰-۴۷۰ یورو، ۱۵-۴۰ یورو بر تن افزایش قیمت داشت. ارزیابی بر اساس پیشنهادات پایین تر انجام شد که با قیمت ۴۸۰-۵۰۰ یورو به ازای هر تن شنیده می شد.
ورق سنگین در منطقه عمدتا با استفاده از اسلب وارداتی تولید میشود. یک کارخانه ایتالیایی گفت: “پیشنهادات فعلی اسلب CIS، ۴۴۰ دلار در هر تن است ، اما هنوز [در این هفته] معامله ای صورت نگرفته است.”
شمال اروپا:
ارزیابی هفتگی Fastmarkets برای ورق فولادی اروپا با ضخامت ۸-۴۰ میلی متر در ۲ سپتامبر ۵۱۰-۵۲۰ یورو به ازای هر تن بود. این رقم نسبت به هفته گذشته ۳۰-۴۰ یورو بر تن از ۴۷۰-۴۹۰ یورو برای هر تن افزایش یافت. این ارزیابی براساس قیمتها و معاملات قابل دستیابی در بازار انجام شده است. در حالی که پیشنهادات رسمی تا ۵۲۰-۵۳۵ یورو به ازای هر تن گزارش شده است. در اروپای شمالی ، ورق بیشتر توسط کارخانجات یکپارچه با استفاده از کوره های بلند و مبدل ها تولید می شود. بنابراین افزایش قیمت سنگ آهن نیز بر هزینه ها تأثیر داشت.
*** قیمت اسلب فولادی
ارزیابی هفتگی Fastmarkets برای اسلب فولادی صادراتی CIS در تاریخ ۱ سپتامبر ۴۳۰-۴۴۰ دلار به ازای هر تن بود. این رقم از ابتدای آگوست ۳۰ تا ۳۵ دلار به ازای هر تن افزایش یافته است.
منابع بازار گفتند ، در ماه آگوست ، بیشتر کارخانجات ایتالیایی برای تعمیر و نگهداری برنامه ریزی شده بسته شدند و پس از شروع مجدد عملیات، برای برقراری تعادل، قیمت تمام شده ورق فولادی اروپا را افزایش دادند. کارخانجات ایتالیایی در ماه جولای و قبل از دوره تعمیر و نگهداری در ماه آگوست، اقدام به افزایش قیمت کرده بودند. این اقزایش قیمت حدود ۲۵ تا ۳۰ یورو به ازای هر تن بود.
منابع بازار گفتند: این افزایش قیمت برای تأمین هزینه های محصولات نیمه تمام کافی نبود و کارخانجات فشار خود را برای بازگشت قیمت ها در هفته جاری از سر گرفتند.
*** قیمت سنگ آهن
شاخص روزانه Fastmarkets برای سنگ آهن ۶۲٪ آهن با نام تجاری چینگدائو، در تاریخ ۲ سپتامبر به ۱۲۷٫۳۱ دلار در هر تن افزایش یافت. این رقم نسبت به پایان ماه جولای ۱۶٫۷۳ دلار در هر تن افزایش قیمت داشت.
منابع به Fastmarkets گفتند ، علیرغم برخی از نشانه های افزایش تقاضای فصلی در ماه سپتامبر، تقاضا برای ورق سنگین در منطقه همچنان پایین است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.











ثبت دیدگاه