جعفر سرقینی درباره تولید ۲۵ میلیون تن فولاد در سال جاری اظهار کرد: صنعت فولاد در سال گذشته ۱۸.۵ میلیون تن فولاد تولید کرد که از این میزان ۵.۸ میلیون تن صادر شد. امروز امیدواریم برای سال جاری ۲۵ میلیون تن فولاد تولید داشته و از میزان یادشده حداقل ۸ میلیون تن آن صادر شود.
سرقینی تصریح کرد: امیدواریم سایر شرکت های بزرگ خارجی نیز، کارگاه مشابه را در ایران احداث کرده و در افزایش ظرفیت فولاد کشور به ۵۵ میلیون تن، سهم خود را داشته باشند.
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: یکی از شروط ما برای حضور شرکت های خارجی در پروژه های فولادی و معدنی کشور این است که بتوانند کارگاه اختصاصی خود را در ایران داشته باشند.
به گفته سرقینی، در سال ۹۶، حداقل ۲۲ میلیون تن ظرفیت در چرخه فولاد کشور راه اندازی خواهد شد. این ظرفیت ها پروژه هایی هستند که از سال ها قبل شروع شده اند و در سال جاری به تولید می رسند. بطورکلی با راه اندازی این واحدها، ظرفیت کلی زنجیره فولاد در کشور تا پایان سال ۹۶، به ۲۰۰میلیون می رسد.
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین با اشاره به مشکلات مربوط به آنومالی D19 اظهار کرد: موضوع را در کارگروه تعامل با محیط زیست مطرح کرده ایم و قرار است ظرف یک ماه آینده تکلیف این محدوده قطعی مشخص شود. باید دید برنامه محیط زیست چه بوده و با چه معیارهایی به ما اجازه فعالیت اکتشافی در این منطقه را می دهد.
سرقینی افزود: امیدواریم با حفظ محیط زیست براساس معیارهایی که اعلام می شود، بتوانیم فعالیت های اکتشافی را انجام دهیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه