ارزیابی هفتگی متال بولتن از ورقهای نورد گرم ۴ میلی متری ۴۲۸۰۰ الی ۴۲۹۸۰ رابل به ازای هر تن سی پی تی بود. هفته قبل قیمت آن ۴۳۷۰۰ الی ۴۳۹۰۰ رابل بود که شامل ۱۰۰۰ رابل انعام بود.
یک سهامدار گفت:” هفته گذشته ما همه چیز را که از سهام نیاز داشتیم بعد از اینکه کارخانه ها جایزه های خود را برای ما عرضه کرد، خریداری کردیم. اما این کارخانه ها هفته دوباره قیمت ها را کاهش دادند تا ما را تحریک کند تا بیشتر بفروشند.”
سورتسال قیمت ورق کویل نورد گرم برای سهامداران به ۴۲۸۰۰ الی ۴۳۰۰۰ رابل به ازای هر تن سی پی تی کاهش یافت. قیمت قبلی آن ۴۴۹۰۰ رابل بود.
نولی پت شنیده شد که قیمت آن برای فروشندگان تا ۴۲۹۸۰ روبل به ازای هر تن از ۴۴۷۰۰ روبل به ازای هر تن در ماه جولای کاهش یافت. با این حال، یک تاجر گفت که NLMK کاهش را لغو کرده است. اطلاعات قبل از زمان انتشار به طور گسترده تایید نشده است.
علاوه بر قیمت های پایین تر، فروشندگان از تولید کنندگان انعام دریافت می کنند. این بدان معنی است که کارخانه ها در هنگام خرید از مواد انبار که در ماه می و ژوئن تحویل داده می شود، ۱۰۰۰ رابل به ازای هر تن به تجار باز می گردند.
تجاری که توافقنامه های انباری را دریافت می کنند، بدون پرداخت به سهام خود می رسند و این ماده همچنان مالکیت تولید کننده فولاد است. سهامداران می توانند تناژی از سهام ذخیره شده خود را در هر زمانی در طول یک دوره معین، معمولا شش هفته تا دو ماه پس از تاریخ عرضه، در قیمت آن در آن زمان نگه می دارد.
در عین حال پیشنهادات برای سهامداران غیرقانونی در ۴۹۵۰ روبل به ازای هر تن تثبیت شد، هرچند کارخانه ها نیز پاداش های غیر سهامداران را نیز ارائه دادند.
یک غیر سهامدار گفت:” اکنون ما با تولید کنندگان از حجم پاداشها برخورداریم. کارخانه ها آماده هستند تا پاداش ها را زمانی که با فروش در کشمکش است، بدهند.”
قیمت هفتگی متال بولتن برای ورق نورد سرد ۱ میلی متری در روسیه در قیمت ۴۷۷۰۰ الی ۴۷۹۰۰ رابل به ازای هر تن سی پی تی ثابت بود.
در حالیکه قیمت ورق نورد سرد برای سهامداران ۴۸۷۰۰ الی ۴۸۹۰۰ رابل به ازای هر تن بود. در حقیقت سهامداران ورق نورد سرد را ۴۷۷۰۰ الی ۴۷۹۰۰ رابل به ازای هر تن خریدند و ۱۰۰۰ رابل انعام شامل می شد.
اواخر هفته، سورتسال قیمت ورق نورد سرد را به ۴۸۳۵۰ رابل به ازای هر تن از قیمت قبلی ۴۸۹۰۰ رابل کاهش داد.
پیشنهادات برای غیر سهام داران در ۴۹۰۰۰ رابل به ازای هر تن ثابت بود. اما کار آمد نبود و تجار روی انعام پافشاری می کردند.
ارزیابی متال بولتن از قیمت داخلی صفحه ۲۰ میلی متری روسیه در قیمت ۴۲۰۰۰ الی ۴۳۵۰۰ رابل به ازای هر تن سی پی تی بدون تغییر بود.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه