چهارشنبه, ۲۸ مرداد , ۱۴۰۵ 6 ربيع أول 1448 Wednesday, 19 August , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

پیامدهای بازار ثانویه ارز

شناسه : 10516 21 تیر 1397 - 6:54

اين تحليلِ يكى از همان شبه اقتصاد دانان است از بازار ثانويه ارز، منطق كم مى آورند از كودتا و تهديد خارجى صحبت به ميان مى آورند.

پ
پ

فضاحت نرخ و سهميه بندى دولتى و فساد آن قابل توجه نيست و فقط كوچكترين فضايى براى مردم نبايد باز شود صادر كننده نبايد ارز خود را به قيمت توافقى به وارد كننده بفروشد چون اين مى شود كودتاى آمريكا يى اسراييلى. منطق معمول را هم نمى توانند حفظ كنند اگر اثر نقدينگى لجام گسيخته را قبول داريد پس نتيجه منطقى اين است كه براى ايجاد آرامش بايد دولت بازار پول را سازمان دهد و نقدينكى را كنترل كند تا سطح عمومى قيمت ها و نرخ ارز هم كنترل شود، سه برابر شدن بى سابقه حجم نقدينگى در پنج سال براى تا سه برابر كردن سطح قيمت ها احتياج به توطئه و كودتاى خارجى ندارد، اين هم شرح ايشان از بازار ثانويه ارز و كودتا:

 درباره تشکیل بازار ثانویه ارز

 “بهار می‌آید” یکی از اسم رمز‌های کودتای بهار ۱۳۹۷ بود که وعده آن در واپسین ماه‌های سال ۱۳۹۶ داده می‌شد. کودتایی که اولین جوانه‌های آن در پی
 هجوم بیشتر نقدینگی سرگردان به بازار‌های ارز و سکه بی سابقه‌ترین کاهش ارزش پول ملی را طی دهه‌های گذشته رقم زد، هدفی که آمریکا در گزارش ریچارد نفیو مسئول سیاست‌های تحریم‌های این کشور علیه مردم ونظام سیاسی کشورمان در کتاب هنر تحریم به صراحت به آن اعتراف می‌کند: تزریق درد در میان مردم و گسترش نارضایتی و کشاندن مردم به کف خیابان‌ها و شورش علیه نظام- که برای توصیف این دسته از تلاش‌های سازمان یافته برای براندازی یک نظام سیاسی به مجموعه سیاست‌ها و اقدامات هماهنگ با این هدف، از واژه کودتا استفاده می‌شود.

 همراستا شدن منافع ضدتوسعه‌ای غیرمولد‌ها با منافع قدرت‌های جهانی زمینه‌های نفوذ آن‌ها را در نظام تصمیم گیری‌های داخلی فراهم آورده است. ساده اندیشی است اگر فکر کنیم اتلاف منابع عظیم ارزی در مناطق خشک کشور بنام تاسیس واحد‌های پتروشیمی و کارخانه فولاد که شدیدا وابسته به آب هستند و با کمتر از ۲۰ درصد ظرفیت خود کار می‌کنند و یا به تعطیلی کشیده شده اند صرفا خطای سیاستگذاری نیست.

 مافیا‌های فعال به ویژه در حیطه‌های پتروشیمی، فولاد و سیمان با استفاده از قدرت اقتصادی خود و از طریق برخی سیاستمداران سست عنصر درون دولت و مجلس و فضا سازی‌های مستمر یک روزنامه اقتصادی که پایگاه رسانه‌ای اصلی طیف غیرمولد هاست با انجام طرحی- که مشخصه‌های آن را می‌توان در کتاب هنر تحریم یافت- نخست با ایجاد شوک‌های متوالی بهار ۱۳۹۷ در قیمت‌های ارز و سکه، اضطراب، هراس، بهت و سردرگمی را در عموم مردم و فعالین اقتصادی تزریق کردند و سپس کوشیدند با استفاده از این پریشانی، سردرگمی و بلاتکلیفی، شوک دوم را از طریق ادامه تغییرات رادیکال اقتصادی و سیاسی به جامعه تحمیل کنند.

 پیامدهای بازار ثانویه ارز

راه اندازی بازار ثانوی ارز – و سرعت بی سابقه راه اندازی آن شائبه همکاری با اهداف کودتا را بیشتر می‌کند- تیر خلاصی است به امید مردم برای بازگشت آرامش به بازار و آغازی است برای تزریق شوک سوم یعنی شعله ور کردن نارضایتی ها، دعوت مردم به کف خیابان‌ها و بدنبال آن اجتناب ناپذیری ایده سرکوب نظامی- امنیتی اعتراض‌های برانگیخته شده به مثابه راه حل فوری، گسترش نارضایتی‌ها به مناطق مختلف کشور را درپی خواهد داشت؛ هدفی که مقامات آمریکایی- اسرائیلی به دنبال آن هستند؛ که به نظر می‌رسد پیامد فوری راه اندازی بازار ثانوی ارز تثبیت قیمت دلار ۹۰۰۰ تومانی و بدنبال خود، انگیزه افزایش قیمت رسمی و سپس تحريك مجدد بازار ثانويه

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.