منابع بیان کردند که کاهش موجودی انبارها در بازار داخلی HRC در سراسر هفته گذشته افزایش قیمت ها ساپورت کرد.
بازار داخلی
شرق چین (شانگهای): ۴.۲۶۰ یوان الی ۴.۲۸۰ یوان (۶۳۹ دلار الی ۶۴۲ دلار) برای هر تن، با افزایش ۳۰ یوان برای هر تن به همراه بوده است.
شمال چین (تیانجین): ۴.۱۵۰ یوان الی ۴.۱۶۰ یوان برای هر تن، با افزایش ۴۰ یوان برای هر تن به همراه بوده است.
قیمت های داخلی بعد از انکه که چند کارخانه در تانگشان بیان کردند که انها مدرک دولتی برای کاهش تولید دریافت کردند، افزایش یافتند. در حالی که قیمت ها عمدتا روز ۴ شنبه بدون تغییر بودند چنانچه معیارها هنوز تایید نشده اند قیمت هادر هر دو بازار داخلی و فیوچرزها از روز چهارشنبه شب بعد از پیام ها از کارخانه های انجا افزایش یافته اند. طبق مدرک، دولت تانگشان قواینین وضع کرده است که شرکت های صنعتی محلی باید تولید را از ۱۰ جولای تا ۳۱ اگوست برای کمک به کاهش الودگی هوا محدود کنند. یکی از تاجران تانگانی بیان کرد که چنین معیاری میتواند منجر به کاهش ۱۳۰.۰۰۰ الی ۱۶۰.۰۰۰ تن برای هر روز از فلز داغ تخمین زده شد در صورتی که تحت تاثیر قرار بگیرد. تاجر در ادامه افزود، در این حین، موجودی انبارهای داخلی hrc 7.000 تن در سراسر هفته گذشته از دست دادند که به افزایش قیمت ها کمک نمود.
صادرات
شاخص HRC فوب چین متال بولتن: ۵۸۰.۶۳ دلار برای هر تن، افزایش ۰.۶۳ دلار برای هر تن همراه بوده است.
شاخص به صورت کم بدون تغییر بود زیرا پیشنهاد ها و مناقصه ها به ندرت در روز پنج شنبه شنیده شدند. یکی از تاجران هونک کونگی بیان کرد که خریداران ویتنامی در نیاز کم تولیدات hrc چین هستند به سبب انکه سطح بالای از تولیدات ss400 در انبارها هستند. خریداران ویتنامی هنوز مقداری از کالاهای hrc را برای نورد مجدد از هند در هفته گذشته پیشنهاد نکردند.
کارخانه های چین پیشنهاد های جدید ایجاد کردند به سبب انکه قیمت های داخلی خیلی سریع پس از اعمال محدودیت تولید نوسان کرد. فعالان بازار بیان کردند که قیمت های تجاری در حدود ۵۸۰ دلار برای هر تن فوب باقی خواهند ماند اما احتمالا در روزهای پیش رو برای دنباله روی رقابت ها در قیمت های داخلی کاهش یابند. یکی از تاجران بیجینگی بیان کرد که کالاهای HDG گالوانیزه شده غوطه وری گرم در بازار صادرات افزایش قیمت را در روزهای اخیر در پی داشت که همچنین افزایش قیمت ها در مورد کالای دیگر نظیر HRC را به همراه داشت. او افزود که احتمال این بالا است که قیمت های صادرات در روز های پش رو افزایش خواهند یافت اما من باور دارم که این افزایش از قیمت های داخلی ارامتر خواهد بود زیرا پذیرش این تغییرات برای خریداران خارجی زمان بر است.
تحلیل بازار
یکی از تاجران تانشانی بیان کرد که اگر چه ما چنین افزایس را در رشد تقاضا حس نکردیم با این وجود موجودی انبارها کاهش یافت. احتمالا به سبب انکه کارخانه ها در حال کاهش تولید هستند. به هر حال قیمت ها افزایش یافته اند.
مبادلات فیوچرز شانگهای
قراردادهای فیوچرز HRC ماه اکتبر بیشتر تجارت شده به ارزش ۴.۰۲۳ یوان برای هر تن در روز پنچشنبه، با افزایش ۷۱ یوان برای هر تن از قیمت های بسته شده روز چهار شنبه گذشته بسته شد.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه