جمعه, ۱۷ بهمن , ۱۴۰۴ 19 شعبان 1447 Friday, 6 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    تیر ۱۳۹۷
    ش ی د س چ پ ج
    « خرداد   مرداد »
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    فولادسازان از چه ناحیه ای ضربه می خورند؟

    شناسه : 10740 25 تیر 1397 - 8:49

    ازجمله چالش هایی که تولیدکنندگان با آن مواجه اند علاوه بر زیرساخت ها دو حوزه مالیاتی و بانکی است که همواره از این بخش ها آسیب دیده اند.

    پ
    پ
    ازجمله چالش هایی که تولیدکنندگان با آن مواجه اند علاوه بر زیرساخت ها دو حوزه مالیاتی و بانکی است که همواره از این بخش ها آسیب دیده اند. حمید رضا طاهری زاده، نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با بیان اینکه از جمله مهم ترین پیش نیازهای توسعه صنعت فولاد کشور، فراهم آوردن زیر ساخت های لازم برای سرمایه گذاری، احداث، تولید و فروش داخلی و خارجی است گفت: تولیدکنندگان فولاد به غیر از زیر ساخت های ریلی، اسکله، تأمین انرژی، در دو حوزه بسیار تحت فشار هستند، یکی در حوزه ها مالیات به خصوص مالیات بر ارزش افزوده است و دیگری در حوزه بانکی و مالی به ویژه در بخش سود بالای بانکی برای بخش صنعت است. وی افزود: با رصد وقایع  چند وقت اخیر می بینیم که ارزش افزوده صادرات فولادی ها باید خیلی زود به مجموعه آنها برگردانده شود اما می بینیم که شرکت های دولتی و خصوصی فولادی باید معطل بمانند و این موضوع تأثیر منفی بر نقدینگی صادرکنندگان دارد و انگیزه صادراتی آنها را نیز تضعیف می کند.
     
    طاهری زاده در ادامه اظهار داشت: موضوع دیگر سودهای بانکی است. باید برای بخش فولاد به خصوص آنها که برنامه های صادراتی دارند سودهای بانکی پایین و ترجیحی در نظر گرفت. نایب رئیس انجمن تصریح کرد: واقعیت این است که سودهای بانکی بالای ۲۰ درصد در جهت حمایت از تولید ملی نیست. این انتظار خصوصا از بانک های توسعه ای همانند بانک توسعه صادرات و بانک صنعت و معدن می رود که در این حوزه به تولید و صادرات فولاد کشور کمک کنند.
     
    منیع: چیلان انلاین

     

     

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.