شنبه, ۱۸ بهمن , ۱۴۰۴ 20 شعبان 1447 Saturday, 7 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    مرداد ۱۳۹۷
    ش ی د س چ پ ج
    « تیر   شهریور »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    محدودیت رشد قیمت میلگرد روسیه

    شناسه : 11231 03 مرداد 1397 - 13:22

    سورستال قیمت میلگرد در منطقه مرکزی روسیه را افزایش داده است، اما این افزایش در بازارهای صادراتی ضعیف محدود شده است.

    پ
    پ

    ارزیابی متال بولتن از میلگرد ۱۲ میلی متری ۳۷۵۰۰ رابل به ازای هر تن سی پی تی که شامل مالیات بود. هفته قبل قیمت آن ۳۷۰۰۰ الی ۳۷۵۰۰ رابل بود.

    سورستال پیشنهادات خود را به ۳۷۵۰۰ رابل در هر تن برای میلگرد آگوست از ۳۷۰۰۰ رابل افزایش داد.

    یک تاجر گفت:” ما فرض کردیم که کارخانه ها قیمت ها را حداقل به ۱۰۰۰ رابل درهر تن افزایش خواهد داد زیرا ماه اگوست آخرین ماه است که کارخانه ها و معامله گران می توانند از فعالیت های ساختمانی بلند در تابستان بهره مند شوند. اما بازارهای صادراتی بیلت و میلگرد از جلوگیری از حرکات تهاجمی در بازار داخلی جلوگیری می کنند.”

    فولاد نولیپت فولاد ، تامین کننده اصلی میلگرد اصلی منطقه، قیمت های خود را از هفته گذشته حفظ کرد و از افزایش قیمت ها اجتناب کرد و پیشنهادات را در ۳۷۵۰۰ رابل در هر تن حفظ کرد.

    ارزیابی هفتگی متال بولتن از قیمت صادراتی میلگرد از منطقه سی آی اس به ۵۳۰ الی ۵۴۰ دلار به ازای هر تن فاب کاهش یافت. هفته گذشته قیمت آن ۵۳۵ الی ۵۴۵ دلار و در ۹ جولای ۵۴۵ الی ۵۷۵ دلار به ازای هر تن بود.

    در همین حال، شاخص صادرات بیلت در کشورهای عضو اتحادیه کشورهای مستقل مشترک المنافع در تاریخ ۲۳ جولای ۵۰۱ دلار به ازای هر تن فاب بود. ۸ دلار در هر تن از ۲۰ جولای افزایش یافت، اما از ۵۱۹ دلار در هر تن در ۲۹ جولای کاهش یافت، زمانی که روند نزولی در بازارهای صادراتی آغاز شد.

    منبع: متال بولتن

     

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.