شنبه, ۷ شهریور , ۱۴۰۵ 16 ربيع أول 1448 Saturday, 29 August , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

روند تغییرات قیمت محصولات فولادی در بازار تهران/ نیمه اول مرداد ماه 1397

شناسه : 12046 24 مرداد 1397 - 8:00

به گزارش آرتان پرس، در طول نیمه اول مرداد ماه 1397، روند قیمتی محصولات فولادی در بازار تهران در 90 درصد موارد صعودی بود.

پ
پ

به گزارش آرتان پرس، در طول نیمه اول مرداد ماه 1397، روند قیمتی محصولات فولادی در بازار تهران در 90 درصد موارد صعودی بود. در بین محصولات تخت، قیمت ورق روغنی در هفته دوم مرداد نسبت به هفته اول افزایش یافت. بیشترین افزایش 20000 ریالی بود و تنها ورق روغنی با ضخامت 0.5 میلیمتر بدون تغییر نسبت به هفته اول مرداد باقی ماند که البته بیشترین قیمت را در طول این نیمه ماه با 68500 ریال به خود اختصاص داد.

قیمت ورق سیاه در بازار تهران نیز با روندی صعودی همراه بود. البته ورق سیاه با ضخامت 10 میلیمتر فقط با کاهش همراه بود که از 35600 ریال در هفته اول مرداد به 4200 ریال در هفته دوم مرداد کاهش یافت. بیشترین تغییر قیمت نیز مربوط به ورق سیاه با ضخامت 2 میلیمتر می شود که در این مدت 17000 ریال افزایش داشته است.

در بین محصولات طویل معامله شده در بازار تهران، قیمت میلگرد ساده در همه سایزها 11800ریال افزایش داشت. تغییرات قیمت میلگرد آجدار نیز کاملا صعودی بود که بیشترین تغییر را میلگرد آجدار با ضخامت 28 و 32 میلیمتر با 12100 ریال داشت و کمترین افزایش را میلگرد با ضخامت 10 و 12 میلیمتر با 8500 ریال داشتند.

بیشترین تغییرات مربوط به نبشی 8800 ریال و کمترین افزایش 8700 ریال بود که این نشان دهنده ثبات قیمتی در این محصول در طول مدت نیمه مرداد ماه می باشد. قیمت ناودانی نیز در بازار تهران با یک روند یکنواخت در همه سایزها 8800 ریال افزایش داشت.

تغیییرات قیمت های محصولات ذکر شده در بازار تهران نشان دهنده یک روند رو به رشد قیمتی می باشد که از دو ماه قبل آغاز شده است و احتمالا با توجه به شرایط اقتصادی موجود، پیش بینی می شود که این روند ادامه یابد.

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.