یکشنبه, ۱۹ بهمن , ۱۴۰۴ 21 شعبان 1447 Sunday, 8 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    مرداد ۱۳۹۷
    ش ی د س چ پ ج
    « تیر   شهریور »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    افزایش قیمت نفت در پی مذاکرات چین و آمریکا

    شناسه : 12107 25 مرداد 1397 - 13:25

    نفت روز پنج‌شنبه پس از اینکه پکن اعلام کرد هیاتی را برای حل اختلافات تجاری به واشنگتن اعزام خواهد کرد، بخشی از ضرر اخیر خود را جبران کرد و افزایش یافت.

    پ
    پ

    به گزارش ایسنا، بهای معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۱۰ سنت یا ۰.۱۵ درصد افزایش نسبت به روز گذشته، به ۶۵.۱۱ دلار در هر بشکه رسید. بهای معاملات آتی نفت برنت با ۴۱ سنت یا ۰.۶ درصد افزایش، به ۷۱.۱۷ دلار در هر بشکه رسید. هر دو قیمت پایه بیش از دو درصد در روز چهارشنبه سقوط کرده بودند.

    به گفته معامله‌گران، افزایش قیمت نفت در روز پنج‌شنبه بدنبال انتشار مجموعه‌ای از بیانیه‌های وزارت بازرگانی چین رخ داد که در آن‌ها اعلام شد هیاتی به ریاست معاون وزیر بازرگانی چین در اواخر ماه میلادی جاری برای مذاکرات تجاری به آمریکا خواهد رفت.

    وزارت بازرگانی چین اعلام کرد این مذاکرات به دعوت آمریکا با دیوید مالپس، معاون وزیر خزانه‌داری برای امور بین‌المل برگزار خواهد شد. با این حال فضا در بازار نفت به دلیل افزایش سطح تولید و ذخایر نفت آمریکا و کندی اقتصادهای نوظهور به خصوص در آسیا غالبا محتاطانه بود.

    گزارش هفتگی اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان داد تولید نفت این کشور در هفته منتهی به ۱۰ اوت، ۱۰۰ هزار بشکه در روز افزایش یافت و به ۱۰.۹ میلیون بشکه در روز رسید. همزمان ذخایر نفت آمریکا به میزان ۶.۸ میلیون بشکه افزایش یافت و به ۴۱۴.۱۹ میلیون بشکه رسید.

    بر اساس گزارش رویترز، در حالی که میزان عرضه در آمریکا افزایش یافته است، بازارهای نوظهور آسیا نشانه‌های کندی اقتصادی را به‌دلیل اختلافات تجاری با آمریکا و افت ارزش ارزهای ملی نشان می‌دهند که این امر روی بازارهای نفت تاثیر منفی گذاشته است.

    سئول بدون معافیت از تحریم‌های ضد ایرانی آمریکا، مشکل پیدا می‌کند
    شمارش بشکه‌های نفت – خارک
    یک روزنامه چاپ کره جنوبی نوشت که دولت سئول به دنبال کسب معافیت از تحریم‌های نفتی ضدایرانی دولت ترامپ است.

    به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه هرالد کره، تحریم‌های ضدایرانی ماه نوامبر باعث نگرانی صنعت نفت کره‌ی جنوبی شده است چراکه ۱۳ درصد از کل واردات نفتی خود را از ایران دریافت می‌کند.

    کانگ سونگ چئون، معاون وزیر بازرگانی کره‌ی جنوبی، ملاقاتی با مقامات نهادهای مالی و ترابری و همچنین مقامات وزارتخانه‌ها و صنایعی چون پالایش نفت، کشتی‌سازی، نیروگاه و پتروشیمی این کشور ترتیب داد تا راه حلی برای مشکل تحریم‌ها بیابند.

    کانگ اعلام کرد: اگرچه مبادلات نفتی و مالی با ایران از ماه نوامبر ممنوع می‌شود، مقدار مشخصی از حجم واردات نفت خام و تراکنشات مالی مربوط به معاملات مواد غیرتحریم شده را می‌توان به شرط صدور معافیت توسط آمریکا ادامه داد.

    کره جنوبی تحت ریاست جمهوری باراک اوباما در سال ۲۰۱۲ موفق شده بود با کاهش ۲۰ درصدی واردات نفت خود از ایران به رابطه تجاری‌اش با تهران ادامه دهد و حال اعلام کرده است که بار دیگر به دنبال دستیابی به معافیتی مشابه است.

    اگر این کشور نتواند معافیت آمریکا را دریافت کند، صنایع پالایش نفت و پتروشیمی سئول با مشکل مواجه خواهد شد.

    یک مقام ناشناس از یک شرکت پتروشیمی در کره‌ی جنوبی اعلام کرد: اگر تجارت نفتی با ایران محدود شود در نهایت قیمت در بازار افزایش می‌یابد و ما قدرت خرید خود را از دست خواهیم داد.

    منبع: ایسنا

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.