جمعه, ۱۷ بهمن , ۱۴۰۴ 19 شعبان 1447 Friday, 6 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    مرداد ۱۳۹۷
    ش ی د س چ پ ج
    « تیر   شهریور »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    احتیاط خریداران در بازار چدن سی آی اس

    شناسه : 12163 27 مرداد 1397 - 16:20

    خریداران در بازار برای صادرات چدن از کشورهای سی آی اس به دلیل تنش های تجاری بین ایالات متحده و ترکیه، محتاط هستند.

    پ
    پ

    همچنین ایتالیا یکی دیگر از بازارهای اصلی، فعالیت چندانی نداشت.

    در نتیجه، قیمت ارائه شده توسط متال بولتن برای صادرات چدن با منگنز بالا از منطقه سی آی اس در روز پنج شنبه ۱۶ آگوست، ۳۸۵ الی ۳۹۰ دلار به ازای هر تن فوب بود.

    یک تاجر گفت:” از آنجاییکه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، تعرفه را در مورد فولاد ترکیه افزایش داد، بازار چدن در همه جا آرام شده است. همه منتظر است تا ببیند چه اتفاقی خواهد افتاد.”

    دولت ایالات متحده تعرفه واردات فولاد از ترکیه را در تاریخ ۱۰ اوت دو برابر کرد.

    یکی از تاجران در ترکیه گفت:” تقاضا برای چدن در ترکیه حتی قبل از بیانیه ترامپ ضعیف بود، اما با شرایط فعلی حتی ضعیف تر تیز خواهد شد، زیرا بازار فولاد تخت تحت تاثیر این تصمیم ترامپ قرار خواهد گرفت.”

    در ایالات متحده، در اوایل ماه اوت آخرین معاملات برای مواد روسیه به مبلغ ۴۰۵ دلار برای هر تن سی اف آر که معادل ۳۸۵ دلار برای هر تن فوب است، صورت گرفت.

    پس از ارزیابی قیمت، یک معامله دیگر در اوایل این هفته به مبلغ ۴۰۰ تا ۴۰۳ دلار در هر تن سی اف آر شنیده شد. این مقدار نزدیک به ۳۸۰ تا ۳۸۳ دلار در هر تن فوب بود، اما جزئیات مربوط به آن در زمان انتشار مشخص نشد.

    ارزیابی هفتگی متال بولتن برای واردات چدن منگنز بالا در ایتالیا در ۱۶ اوت به علت بازار کساد، ۴۰۵ الی ۴۱۰ دلار در هر تن سی اف آر بود.

    ارزیابی قیمت چدن با منگنز کم به کشورهای سی آی اس نیز ۴۰۵ الی ۴۱۰ دلار در هر تن فوب بود، زیرا هیچ فعالیت تجاری گزارش نشده است.

    منبع: متال بولتن

     

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.