یکشنبه, ۱۹ مهر , ۱۴۰۵ 29 ربيع ثاني 1448 Sunday, 11 October , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

ثبات قیمت کویل های نورد اروپایی به دلیل رقابت در واردات

شناسه : 1257 10 خرداد 1396 - 9:19

ثبات قیمت کویل های نورد اروپایی به دلیل رقابت در واردات

پ
پ

 

به نقل از منابع به متال بولتن در روز چهارشنبه 31 می ، قیمت کویلهای نورد شده داخلی به دلیل رقابت و پیشنهاداتی که برای واردات به کشورهای اروپایی شده ، در طول هفته گذشته ثابت باقی مانده است .

و طی گزارشات از معاملات انجام شده برای کویل نورد گرم در اواخر هفته ، سبب کاهش قیمت های پیشنهادی از سوی اتحادیه اروپا شده است .

به گفته یکی از تاجران: کارخانه های روسی تلاش می کنند که قبل از اینکه محصولاتشان مشمول عوارض ضد دامپینگ شود قرار دادهایی را بندند.

به گفته منابع بازار : احتمالا کمیسیون اروپا به زودی تعرفه هایی را علیه تولیدات کویل نورد گرم روسیه، ایران، برزبل، اوکراین و صربستان وضع خواهد کرد که قبلا بنا به اعلام منابع بازار قرار بود که این تعرفه ها در 6 اکتبر وضع شود اما زمان وضع تعرقه ها اواخر اگوست یا اوایل سپتامبر خواهد بود

کمیسیون اروپا تصمیم گرفت برای ماه اوریل به مواد وارداتی از این 5 کشور عوارض تعیین نکند و نیز پیشنهادات قیمتی از سوی برزیل سبب ایجاد رقابت شد . 

شمال اروپا

ارزیابی هفتگی متال بولتن در روز چهارشنبه 31 می ،  برای فروش داخلی کویل نورد گرم ، کویل نورد سرد و کویل  گالوانیزه داغ  در شمال اروپا به ترتیب  569 تا 597، 692 تا 708 و736 تا 758  دلار بر تن ( EXW‌ ) بوده اند که نسبت به قیمت های آن ها در هفته گذشته به ترتیب 574 تا 597، 692 تا 714 و  742 تا 758  دلار بر تن ( EXW‌ ) کاهش قیمت داشته اند.

جنوب اروپا

ارزیابی هفتگی متال بولتن در روز چهارشنبه 31 می ،  برای فروش داخلی کویل نورد گرم و کویل نورد سرد درجنوب  اروپا به ترتیب  538 تا 558، 647 تا 669 و736 تا 758  دلار بر تن( EXW‌ ) بوده اند که نسبت به هفته پیش تغییر قمیتی نداشته اند.

ارزیابی هفتگی متال بولتن در روز چهارشنبه 31 می ،  برای فروش داخلی کویل گالوانیزه شده داغ 680 تا 703 دلار بر تن ( EXW‌ ) بوده است که در مقایسه با هفته گذشته با قیمت 680 تا 714 دلار بر تن ( EXW‌ ) کاهش قیمت داشته است.

اروپای مرکزی

ارزیابی هفتگی متال بولتن در روز چهارشنبه 31 می ،  برای فروش داخلی کویل نورد گرم در اروپای مرکزی  524 تا 558 دلار بر تن ( EXW‌ ) بوده است که نسبت به هفته پیش تغییر قیمتی نداشته است . 

ستاره امیرپور کارشناس ارشد دانشگاه صنعتی شریف

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/artanpre/public_html/wp-includes/functions.php on line 5581