سه شنبه, ۹ دی , ۱۴۰۴ 11 رجب 1447 Tuesday, 30 December , 2025 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    شهریور ۱۳۹۷
    ش ی د س چ پ ج
    « مرداد   مهر »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    توجیه افزایش قیمت میلگرد توسط کارخانجات روسیه

    شناسه : 12700 17 شهریور 1397 - 17:52

    تولیدکنندگان قیمت میلگرد را برای منطقه مرکزی روسیه که عمده مصرف کننده فولاد در کشور است، افزایش دادند.

    پ
    پ

    اما تجار گفتند که کمبود تولید توسط تولید کنندگان، سطح تقاضا را به درستی نشان نمی دهد.

    ارزیابی هفتگی متال بولتن برای میلگرد ۱۲ میلیمتری داخلی روسیه، ۴۲۰۰۰ الی ۴۶۰۰۰ روبل (۶۱۸-۶۷۷ دلار) به ازای هر تن سی پی تی بود، هفته گذشته قیمت آن ۳۷۵۰۰ الی ۳۸۵۰۰ روبل بود.

    سورستال، یکی از تامین کنندگان اصلی میلگرد، در ماه سپتامبر قیمت خود را به ۴۲۰۰۰ روپیه به ازای هر تن سی پی تی افزایش داد، در حالی که در ماه اوت قیمت میلگرد ۳۷۵۰۰ روبل به ازای هر تن سی پی تی بود. نولیپت، یکی دیگر از تأمین کنندگان اصلی میلگرد در منطقه مرکزی، اعلام کرد که پیشنهاد ماه سپتامبر خود را به ۴۲۰۰۰ روبل به ازای هر تن سی پی تی افزایش می دهد، در ماه اوت قیمت آن ۳۸۵۰۰ روبل در هر تن بود.

    با این حال، یکی از تاجران بزرگ، پیشنهادی به مبلغ ۴۶۰۰۰ روبل به ازای هر تن سی پی تی از NLMK دریافت کرده است.

    یک تاجر به متال بولتن گفت:” کمبود مواد ربطی به تقاضای بالا ندارد.”

    یکی دیگر از تاجران گفت:” کارخانه ها تمام حجم لازم را به مکان های تجاری خود عرضه می کند، اما حمل و نقل تجار محدود شده است.”

    بنا به گفته منابع، در بازار داخلی تقریبا ۶۰ درصد مواد به طور مستقیم توسط تولید کنندگان فولاد معامله می شوند و باقیمانده به شرکت های تجاری عرضه می شود.

    ضعف فعلی روبل، دلیل دیگری است که توسط کارخانه های فولاد برای توجیه افزایش قیمت مورد استفاده قرار می گیرد. در تاریخ ۳ سپتامبر، ۶۷.۹۵ روبل روسیه معادل ۱ دلار بود. و در ۱ اوت، ۶۲.۳۹ روبل، ۱ دلار بود.

    منبع: متال بولتن

     

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.