سه شنبه, ۲۱ بهمن , ۱۴۰۴ 23 شعبان 1447 Tuesday, 10 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    آبان ۱۳۹۷
    ش ی د س چ پ ج
    « مهر   آذر »
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    کاهش قیمت اسلب فولادی در آسیا با توجه به تقاضای کم

    شناسه : 13551 03 آبان 1397 - 10:44

    قیمت واردات اسلب فولادی در جنوب شرقی و شرق آسیا طی هفته گذشته کاهش یافته است. عرضه گسترده اسلب فولادی به منطقه، قیمت اسلب را تحت تاثیر قرار داده است.

    پ
    پ

    ارزیابی متال بولتن برای واردات اسلب در جنوب شرقی و شرق آسیا ۴۷۵ تا ۴۸۵ دلار به ازای هر تن سی اف آر بود، که به اندازه ۱۵ دلار به ازای هر تن کاهش قیمت داشته است.

    چندین محموله بزرگ اسلب آسیا با قیمت ۴۸۰ دلار در هر تن سی اف آر فروخته شد. همچنین پیشنهادات برای اسلب شرق آسیا در تایوان و اندونزی با قیمت ۴۷۵ الی ۵۱۰ دلار در هر تن سی اف آر گزارش شده است. اسلب مکزیک نیز با قیمت ۴۹۰ تا ۴۹۵ دلار در هر تن سی اف آر ارائه شد.

    سهامداران بازار به متال بولتن گفتند که در کره جنوبی بخاطر تعمیر و نگهداری در مراکز تولید، به دنبال صادرات بیشتر اسلب هستند. اما یک منبع در کارخانه گفت که ما تلاش می کنیم اسلب را سریع بفروشیم. اگر قیمت های پیشنهادی کمتر از ۵۰۰ دلار باشد، محصولات خود را نمی فروشند.

    منابع تولیدی اعلام کرده اند که تولید کننده اسلب در سی آی اس، محموله ها را با قیمت ۴۸۰ دلار در هر تن پیشنهاد می دهد. مواد ایرانی نیز با قیمت ۴۶۰ دلار در هر تن سی اف آر در دسترس بود. این محصولات به دلیل تحریم های آمریکا در ارزیابی متال بولتن گنجانده نمی شود.

    اما هیچ پیشنهادی از برزیل در دو هفته متوالی در آسیا شنیده نشد، تامین کنندگان برزیل به خریداران در ایالات متحده و کانادا تمرکز کرده اند. فروشندگان برزیلی محصولات خود را به آمریکای شمالی ارائه می دهند، زیرا تعرفه واردات در ایالات متحده در سال ۲۰۱۹ تمدید خواهد شد. یک تاجر در اندونزی در این باره گفت:” با وجود اینکه برزیل در حال حاضر در آسیا غیرفعال است، دسترسی به اسلب سایر مناطق وجود دارد.”

    شرکت ها در جنوب شرقی و شرق آسیا علاقه خود را به قیمت ۴۶۰ الی ۴۷۰ دلار به ازای هر تن سی اف آر نشان دادند.اما یک منبع تولیدی در جنوب شرقی آسیا گفت:” خریداران مایل به دریافت پیشنهادات بالای ۴۷۰ دلاری هستند.”

    به دلیل روند نزولی بازار، بسیاری از شرکت ها از خرید محصولات خودداری کردند.

    منبع: متال بولتن

     

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.