با این حال منابع تردید دارند که افزایش پیشنهادات رسمی روی معاملات نیز تاثیر بگذارد. انتظار میرود فولاد سازان لهستان در اوایل نوامبر قیمت های جدید را اعلام کنند. در این میان، در هفته جاری هیچ معامله ای در بازار صورت نگرفته است، در حالی که خریداران منتظر پیشنهادات جدید کارخانجات هستند.
ارزیابی متال بولتن برای میلگرد ۱۲ میلیمتری داخلی ۲۳۵۰ الی ۲۳۸۰ زیلات به ازای هر تن ایکس بود، هفته گذشته قیمت آن ۲۳۴۰ الی ۲۳۸۰ زیلات بود. این ارزیابی آخرین معاملات و پیشنهادات بازار را نشان می دهد.
کارخانه ها باید قیمت ها را به دلیل هزینه بالای تولید و دسترسی محدود به بازار افزایش دهند. به گفته منابع بازار، یکی از فولاد سازان کشور در حال انجام تعمیرات است، بنابراین میلگردی برای نوامبر نخواهد داشت، و محصولات را در ماه دسامبر عرضه خواهد کرد.
با این حال، خریداران معتقدند که کاهش فعالیت فصلی به حساب می آید، محصولات از دیگر تولید کنندگان میلگرد تهیه می شود تا کارخانه ها قادر به دستیابی به قیمت های بالاتر نباشند. علاوه بر این، قیمت قراضه در اواخر ماه اکتبر با توجه به منابع بازار حدود ۱۰ یورو افزایش یافت.
یک تاجر لهستانی در این باره گفت:” قیمت قراضه افزایش یافته است، اما هنوز مشخص نیست که قیمت قراضه تا اواسط ماه نوامبر چقدر خواهد بود.” وی افزود:” همچنین پیشنهادات وارداتی، به خصوص از ایتالیا، رقابتی است و کارخانه های لهستانی مجبور خواهند شد با آن مقابله کنند، چرا که آنها نمیتوانند قیمت را افزایش دهند.”
همچنین کارخانه Pittini میلگرد را با قیمت ۵۳۰ الی ۵۳۵ یورو به ازای هر تن پیشنهاد دادند.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه