سهامداران بازار تا پایان سال ۲۰۱۸ به دلیل نیازهای کم و مشکلات اقتصادی اخیر در کشور انتظار بهبود چشمگیری در تقاضای داخلی را نداشتند.
در ماه های آگوست و سپتامبر، زمانی که روابط بین ترکیه و ایالات متحده به خاطر زندانی کشیش آمریکا پرتنش شده بود، لیره ترکیه کاهش چشمگیری در ارزش خود داشت. برونسون به ارتباط با سازمان های سیاسی در ترکیه متهم شد، اما در ۱۲ اکتبر آزاد شد، از آن زمان به بعد، ارزش لیره دوباره افزایش یافت. در ۲۶ اکتبر، ۱۰۰ لیره معادل ۱۷.۶۲۱۹ دلار بود، در حالیکه در ۲۶ اوت ۱۰۰ لیره معادل ۱۶.۴۹ دلار بود.
قیمت داخلی
یک تولیدکننده در شمال ترکیه کویل گالوانیزه ۰.۵ میلی متری را با قیمت ۷۰۰ دلار برای هر تن ایکس ارائه کرد، در حالی که تولید کننده دیگری محصولات مشابه را با قیمت ۷۱۵ دلار پیشنهاد داد. اما یک تولید کننده در جنوب ترکیه کویل گالوانیزه را با قیمت ۷۰۵ الی ۷۱۰ دلار در هر تن ارائه کرد.
ارزیابی هفتگی متال بولتن برای کویل گالوانیزه داخلی ترکیه در تاریخ ۲۶ اکتبر ۷۰۰ الی ۷۰۰ دلار برای هر تن ایکس بود، در حالیکه قیمت قبلی آن ۷۰۰ الی ۷۲۰ دلار بود. در همین حال، متال بولتن قیمت داخلی فولاد گالوانیزه ترکیه PPGI را در روز جمعه به ۷۷۰ تا ۷۷۵ دلار در هر تن کاهش داد.
صادرات کلاف گالوانیزه
تولید کنندگان ترکیه کویل گالوانیزه ۰.۵ میلیمتری را با قیمت ۷۰۰ الی ۷۱۰ دلار در هر تن فوب ارائه دادند و چندین معامله با اروپا، کشورهای مستقل مشترک المنافع و شمال آفریقا شنیده شد. در همین راستا ترکیه کویل گالوانیزه را به قیمت ۶۹۰ تا ۷۰۵ دلار به ازای هر تن فوب به اروپا فروخت و در هفته جاری با قیمت ۶۹۰ تا ۷۰۰ دلار در هر تن فوب به شمال آفریقا و کشورهای مستقل مشترک المنافع فروخت.
ارزیابی هفتگی متال بولتن برای صادرات کویل گالوانیزه ترکیه روز جمعه در حدود ۶۹۰ تا ۷۰۵ دلار در هر تن فوب بود، در حالیکه در ۱۹ اکتبر ۷۰۰ الی ۷۲۰ دلار بود.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه