تامین کنندگان بیلت سی آی اس بالاخره شاهد بهبود روند خرید این محصول در خارج از جنوب شرقی آسیا بودند، جایی که اخیرا به دلیل تقاضای ضعیف در منطقه شمال آفریقا و خاورمیانه تلاش خود را برای فروش در آنجا متمرکز کرده بودند. در اوایل ماه نوامبر، مشتریان ترکیه پس از چندین ماه سکوت در بازار به دلیل قیمت بالای قراضه وارداتی بالاخره به خرید بیلت سی آی اس اقدام کردند.
در روز جمعه ۲ نوامبر، شاخص روزانه قراضه HMS 1&2 با خلوص (۸۰:۲۰) شمال اروپا در قیمت ۳۳۲.۳۰ دلار در هر تن سی اف آر بود که نسبت به روز۲۶ اکتبر که ۳۲۷.۶۸ دلار در هر تن سی اف آر بوده است؛ افزایش یافته است. رزرو بیلت سی آی اس در روز ۵ نوامبر در محدوده ۴۷۰ تا ۴۸۰ دلار در هر تن سی اف آر ترکیه گزارش شد. چندین محموله بیلت اوکراین با قیمت ۴۷۰ تا ۴۷۶ دلار در هر تن سی اف آر معامله شد. یکی از این محموله ها حاوی منگنز بالایی بوده است که این باعث می شود ۳ تا ۵ دلار در هر تن گرانتر باشد.
یک محموله بیلت از روسیه حاوی ۲۰۰۰۰ تن با قیمت ۴۸۰ دلار در هر تن سی اف آر فروخته شد. هزینه حمل و نقل از بنادر دریای سیاه در محدوده ۴۵۰ تا ۴۶۰ دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه بوده است. مشتریان در بقیه منطقه منا اغلب فعالیتی نداشتند. بیلت سی آی اس با قیمت ۴۷۷ تا ۴۸۰ دلار در هر تن سی اف آر در مصر عرضه شد، اما معامله ای انجام نشد. به دلیل کاهش خرید در این فصل، پروژه های بزرگ ساختمانی به تعویق افتاده اند. در جنوب شرقی آسیا، هیچ رزرو جدیدی گزارش نشد و آخرین محدوده قیمتی فروش مربوط می شود به هفته گذشته که ۵۰۳ تا ۵۰۸ دلار در هر تن سی اف آر بوده است. شاخص صادراتی روزانه بیلت سی آی اس در روز ۵ نوامبر در قیمت ۴۵۶ دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه بود که نسبت به روز جمعه ۱ دلار در هر تن کاهش یافته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه