شنبه, ۱۸ بهمن , ۱۴۰۴ 20 شعبان 1447 Saturday, 7 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    آبان ۱۳۹۷
    ش ی د س چ پ ج
    « مهر   آذر »
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    تقاضای ضعیف باعث کاهش قیمت لوله صادراتی ترکیه شد

    شناسه : 13813 24 آبان 1397 - 5:43

    در ادامه تقاضای ضعیف در بازار صادراتی ترکیه، قیمت لوله فولادی ترکیه به روند نزولی خود ادامه داد.

    پ
    پ

    در ادامه تقاضای ضعیف در بازار صادراتی ترکیه، قیمت لوله فولادی ترکیه به روند نزولی خود ادامه داد. تولید کنندگان لوله فولادی در ترکیه، لوله با ضخامت ۲ میلیمتر و استاندارد EN10219 و درجه S235، محصول خود را با قیمت ۶۰۰ تا ۶۱۰ دلار در هر تن فوب عرضه کردند که در مقایسه با هفته گذشته که ۶۴۰ تا ۶۵۰ دلار در هر تن بوده است؛ کاهش یافته است.

    ارزیابی ماهانه قیمت برای لوله فولادی با استاندارد EN10219، درجه S235 و ضخامت دو میلیمتر در روز چهارشنبه ۱۴ نوامبر در محدوده ۶۰۰ تا ۶۱۰ دلار در هر تن فوب بود که نسبت به ماه اکتبر کاهش داشته است. تقاضا کم عامل اصلی این کاهش قیمت ها بوده است. یکی از تولید کنندگان ترک گفت:” تقاضا بسیار ضعیف است و تولید کنندگان به طور مدوام پیشنهادات خود را پایین می آورند تا بتوانند مشتریان خود را پیدا کنند. اما به طور کلی روند بازار نزولی است و ما سفارشاتی را برای تولید لوله دریافت نمی کنیم. وی افزود که هزینه مواد اولیه و کویل نورد گرم نیز کاهش یافته است.”

    در روز ۹ نوامبر، ارزیابی هفتگی قیمت برای کلاف گرم وارداتی به ترکیه در محدوده ۵۱۰ تا ۵۲۰ دلار در هر تن سی اف آر بود که نسبت به ۱۲ اکتبر که ۵۳۵ تا ۵۴۰ دلار در هر تن بوده است؛ کاهش یافته است.

     

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.