سه شنبه, ۱۴ بهمن , ۱۴۰۴ 16 شعبان 1447 Tuesday, 3 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    آبان ۱۳۹۷
    ش ی د س چ پ ج
    « مهر   آذر »
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    افزایش قیمت میلگرد در جنوب اروپا

    شناسه : 13835 25 آبان 1397 - 19:38

    قیمت میلگرد تولید شده در جنوب اروپا در روز چهارشنبه ۱۴ نوامبر روند صعودی داشت و فروشندگان با توجه به هزینه های بالا قیمت های بالایی را ارائه می دادند، اما مصرف کنندگان تا کنون تمایلی به انجام معاملات بزرگ نداشتند.

    پ
    پ

    ارزیابی هفتگی متال بولتن برای میلگرد داخلی در جنوب اروپا به ۵۳۰ الی ۵۳۵ یورو به ازای هر تن در روز چهارشنبه افزایش یافت، هفته قبل قیمت آن ۵۲۰ الی ۵۳۵ یورو بود.

    فروشندگان به دلیل افزایش هزینه های تولید به جای افزایش تقاضا، پیشنهادات را افزایش دادند. در حالی که بعضی از فروشندگان اطمینان داشتند که مصرف کنندگان در هفته های آینده مجبور به خرید می شوند. تولید کننده ای در این باره گفت:” برخی از خریداران ناامید هستند، زیرا آنها می خواهند قیمت ها کاهش یابد، اما آنها باید به زودی به بازار برگردند.”

    اگر خرید در مقیاس بزرگ صورت گیرد، می تواند فرصتی برای افزایش سهم بازار در هزینه واردکنندگان باشد چرا که سهمیه سالیانه ی واردات کمیسیون اروپا برای مفتول و میلگرد سریعا پر می شود. با توجه به آمار اتحادیه اروپا، حدود ۶۲ درصد از سهمیه اروپا برای واردات تاکنون صورت گرفته است.

    منبع: متال بولتن

     

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.