ارزیابی متال بولتن برای چدن با منگنز بالا در روز پنج شنبه از ۳۶۵ تا ۳۷۰ دلار به ۳۵۵ تا ۳۶۵ دلار در هر تن فوب رسید.
تاجری گفت:” بازار وضعیت خوبی ندارد، زیرا بازار جهانی محصولات فولادی، زغال سنگ و قراضه ضعیف است. و بازار ایالات متحده در سکوت به سر می برد.” در این راستا شاخص روزانه قراضه اچ ام اس آمریکا در تاریخ ۲۲ نوامبر ۳۲۷.۴۸ دلار به ازای هر تن سی اف آر بود، در ۲۱ نوامبر قیمت آن ۳۳۵.۰۱ دلار بود. خریداران ترکیه خرید قراضه را با توجه به بازار ضعیف میلگرد به تعویق انداختند.
در همین حال، شاخص متال بولتن برای زغال سنگ چین ۲۰۱.۵۴ دلار به ازای هر تن بود، در ۲۱ نوامبر قیمت آن ۲۰۶.۰۲ دلار بود.
همچنین قیمت کارآمد در بازار صادرات چدن ایتالیایی این هفته به ۳۸۰ تا ۳۸۵ دلار در هر سی اف آر کاهش یافت. با این حال، معاملات حتی با قیمت ۳۷۵ دلار به ازای هر تن سی اف آر صورت گرفت. تولید کننده ای در ایتالیا در این باره گفت:” قیمت کلاف گرم هر روز کاهش می یابد. به این دلیل ما نیاز داریم قیمت ها را کاهش دهیم.” لازم به ذکر است که ارزیابی متال بولتن برای کلاف گرم داخلی در جنوب اروپا ۴۷۵ الی ۵۲۵ یورو به ازای هر تن ایکس بود، در ۱۴ نوامبر قیمت آن ۴۸۰ الی ۵۲۵ یورو بود.
تاجری گفت:” ما اکنون می توانیم چدن تولید شده در دسامبر و یا حتی ژانویه را تهیه کنیم. اما این یک ریسک است، جون امکان دارد قیمت ها کاهش یابد.”
پیشنهادات از صادرکنندگان کشورهای سی آی اس هنوز کاهش نیافته است. یکی از صادرکنندگان چدن از کشورهای سی آی اس گفت:” قیمت چدن به اندازه محصولات دیگر افزایش نیافت، بنابراین تغییر زیادی نمی تواند وجود داشته باشد.” در ایتالیا، پیشنهادات در حدود ۳۸۵ الی ۳۹۰ دلار در هر تن سی اف آر بود. در ایالات متحده نیز، پیشنهادات تقریبا در همان سطح بود، اما به دلیل نرخ پایین حمل و نقل، قیمت آن ۳۶۵ الی ۳۷۰ دلار بود.
ارزیابی هفتگی متال بولتن برای واردات چدن با منگنز بالا در ایتالیا از ۳۹۰ تا ۳۹۵ دلار در هر تن فوب در هفته پیش به ۳۸۰ الی ۳۸۵ دلار رسید. همچنین ارزیابی قیمت صادرات چدن با منگنر کم به کشورهای سی آی اس در تاریخ ۲۲ نوامبر به ۳۸۵ تا ۳۹۰ دلار در هر تن فوب رسید، هفته قبل قیمت آن ۳۸۵ الی ۳۹۵ دلار بود.
اما یکی از تجار در اروپای غربی گفت:” تولید کننده ای روسی پیشنهادات خود را با قیمت ۳۹۵ دلار برای هر تن فوب ارائه دادند. اما پس از کاهش قیمت توسط تامین کنندگان برزیل، این قیمت ها کارآمد نیست.” وی افزود: “کیفیت چدن برزیل و چدن کم منگنز Tulachermet روسیه شبیه به هم است. به همین دلیل، هنگامی که تامین کنندگان برزیل قیمت خود را کاهش می دهند، روی قیمت محصولات روسیه تاثیر می گذارد.” پیشنهادات چدن از برزیل در هفته منتهی به ۲۲ نوامبر به اندازه ۵ تا ۱۰ یورو در هر تن کاهش یافت. اما قیمت قابل قبول در بازار همچنان ۳۸۵ الی ۳۹۰ دلار برای هر تن فوب است.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه