بعد از اینکه محموله ای از بیلت روسیه در معاملات اخیر با قیمت پایینی در جنوب شرقی آسیا فروخته شد، قیمت بیلت صادراتی سی آی اس کاهش یافت. شاخص روزانه بیلت سی آی اس در روز 23 نوامبر 446 دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه بود که نسبت به روز قبل 7 دلار در هر تن کاهش یافته است.
شرکت آبینسک روسیه یک محموله 25000 تنی از بیلت را با قیمت 443 تا 444 دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه به جنوب شرقی آسیا فروخت. بازار در جنوب شرقی آسیا در چند هفته گذشته با بازگشت تامین کنندگان چینی به بازار دچار تحول شده است و به دنبال قیمت های پایین می باشد. در اوایل این هفته، پس از چندین ماه غیبت به دنبال کاهش قیمت های داخلی، بیلت چین دوباره در بازار صادراتی ظاهر شد.
با توجه به علاقه مندی اکثر تولید کنندگان بیلت به صادرات، پیشنهادات اخیر بیلت چینی برای مشتریان خارجی در محدوده 465 تا 470 دلار در هر تن فوب ارائه شد. اخبار مربوط به بازگشت تامین کنندگان چینی تاثیر منفی بر خریداران بیلت در خارج از آسیا داشت؛ که این وضعیت با کاهش قیمت قراضه در ترکیه تشدید شد. خریداران در خاورمیانه و شمال آفریقا فعال نبودند؛ که این نشان می دهد که قیمت قابل قبول برای بیلت سی آی اس در محدوده 440 تا 445 دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه می باشد. بازار در استرس به سر می برد. قیمت ها به سرعت کاهش می یابند، بنابراین مردم ترجیح می دهند تا منتظر بمانند تا ببینند که چه اتفاقی در آینده خواهد افتاد.
پیشنهادات کارخانجات سی آی اس در محدوده 450 تا 460 دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه متغیر بود. معامله گران مقادیر زیادی از محصولات را به شرط خرید و فروش آن در آینده رزرو کردند و کارخانجات این موضوع را به خوبی می دانند، بنابراین سریعا قیمت های خود را کاهش دادند. یکی ازمعامله گران گفت که بسیاری از رزرو های کوتاه و طولانی در بازار دیده شده است. او تخمین زد که قیمت قابل قبول برای بیلت سی آی اس باید در محدوده 440 تا 444 دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه