جمعه, ۲۶ بهمن , ۱۴۰۳ 16 شعبان 1446 Friday, 14 February , 2025 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    خرداد ۱۳۹۶
    ش ی د س چ پ ج
    « اردیبهشت   تیر »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    سود خالص فولاد خراسان ۳ برابر شد

    شناسه : 1450 18 خرداد 1396 - 14:27

    به گزارش فولادنیوز از دنیای اقتصاد، شرکت فولاد خراسان یکی از با صرفه ترین شرکت های فولادی در میان دیگر فولادسازان کشور در اجرای پروژه ها و به خصوص در حوزه نیروی انسانی است.

    پ
    پ

    مجید شکرانی، رئیس مجمع فولاد خراسان با اعلام این مطلب و اشاره به حضور نماینده سازمان بورس و نماینده موسسه حسابرسی «ایران مشهود» با بیان اینکه سوددهی شرکت در سال مالی ۱۳۹۵ نسبت به سال مالی پیش از آن بالغ بر سه برابر بوده است، گفت: مجمع عمومی سهامداران شرکت مقرر کرد که مبلغ۱۲۸۰ میلیارد ریال (به ازای هر سهم ۱۶۰ ریال خالص) از سود قابل تقسیم، میان سهامداران توزیع شود.

    مدیرعامل فولاد خراسان با ارائه گزارشی از عملکرد هیات مدیره این شرکت، روند قیمت هر سهم فولاد خراسان، وضعیت جهانی فولاد، قیمت فروش محصولات را ارائه کرد و با تاکید بر لزوم توجه ویژه به صادرات و رشد ۳۰ درصدی آن، به مهم ترین موفقیت های شرکت در سال گذشته اشاره کرد. سید حسین احمدی با اشاره به هدفمند بودن پروژه های توسعه ای شرکت، گفت: پیگیری مجدانه طرح های توسعه ای اقدامی هدفمند است که سه پیامد مثبت تکمیل زنجیره تولید، توازن اقتصادی با تولید در مقیاس اقتصادی و از بین بردن ریسک ها و تعادل قیمت تمام شده را در پی دارد. در این مجمع موسسه صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر، سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات، موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد، شرکت ارزش آفرینان صبا و شرکت سرمایه گذاری ارشک به عنوان اعضای هیات مدیره شرکت برای مدت ۲ سال انتخاب و موسسه حسابرسی «آزمون پرداز ایران مشهود» به عنوان حسابرس و بازرس اصلی و موسسه حسابرسی «دایا رهیافت» به عنوان بازرس علی البدل برای سال مالی منتهی به ۲۹/ ۱۲/ ۱۳۹۶ تعیین شدند.

    فولاد نیوز

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.