به گزارش پایگاه خبری، تحلیلی «فلزات آنلاین»، تراز تجاری پودر و پرک مس در خاورمیانه، طی دهه ۲۰۰۰ میلادی عمدتا مثبت و در دهه ۲۰۱۰، عمدتا منفی بود. بهبیان دیگر، طی دهه ۲۰۰۰، خاورمیانه خالص واردکننده این نیمهساخته و در دهه ۲۰۱۰، خالص صادرکننده آن بود. بیشترین خالص واردات پودر و پرک مس خاورمیانه متعلق به سال ۲۰۰۵ و بالغ بر ۴.۸ هزار تن بود؛ در مقابل، سال ۲۰۱۱، با خالص صادرات بالغ بر ۳.۷ هزار تن پودر و پرک مس، بیشترین میزان خالص صادرات طی ۱۷ سال گذشته بوده است. نمودار ۱، تراز تجاری و سهم واردات خاورمیانه از کل تجارت جهانی را برای سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۷ به تصویر کشیده است.
با توجه به نمودار ۱، سهم واردات خاورمیانه از مجموع حجم تجارت جهانی پودر و پرک مس طی ۱۷ سال گذشته، بهطور میانگین برابر با ۳.۳ درصد بود که با نرخ رشد سالانه ۳.۴ درصدی از حدود ۲ درصد در سال ۲۰۰۱، به بیش از ۳.۴ درصد در سال ۲۰۱۷ رسید. افزایش صادرات پودر و پرک مس از خاورمیانه طی دهه ۲۰۱۰ میلادی، مهمترین عامل منفیشدن تراز تجاری واردات (خالص صادرکننده شدن منطقه) بود که در سال ۲۰۱۷، تراز تجاری بهدلیل افت حجم صادرات که از سال ۲۰۱۲ گریبانگیر جهان و خاورمیانه شده بود، در کنار افزایش حجم واردات، موجب مثبتشدن تراز تجاری واردات (خالص واردکننده شدن منطقه) در آن سال شد.
اگرچه متالورژی پودر و پودر مس خالص و آلیاژی، نقش مهمی در برخی مصارف صنعتی پودر مس بازی میکنند، بهدلیل محدودیت حجم بازار این نیمهساخته، تجارت جهانی و منطقهای این محصول رقم اندکی است. با این حال، با توسعه بازارهای مصرف مس در جهان، تقاضای آن قابل افزایش خواهد بود. در خاورمیانه اما، بهدلیل تأثیرپذیری کمتر کشورهای منطقه از تکنولوژیهای مدرن جهانی و عدم توسعهیافتگی صنعتی بالای کشورهای حاضر در این منطقه، انتظار رشد قابل ملاحظهای برای تقاضای آتی پودر و پرک مس قابل پیشبینی نیست.
فلزات آنلاین
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه