سه شنبه, ۱ آبان , ۱۴۰۳ 19 ربيع ثاني 1446 Tuesday, 22 October , 2024 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    خرداد ۱۳۹۶
    ش ی د س چ پ ج
    « اردیبهشت   تیر »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    تقاضای فولاد در ۲۰۱۸ رشد خواهد کرد

    شناسه : 1493 20 خرداد 1396 - 5:11

    چشم انداز فولاد در سال آینده: تقاضای فولاد در ۲۰۱۸ رشد خواهد کرد

    پ
    پ

    درسال ۲۰۱۷ میلادی ۱۵۳۵.۲ میلیون تن فولاد در دنیا مصرف می شود که نسبت به سال قبل ۱.۳ درصد رشد خواهد داشت. در سال ۲۰۱۸ میلادی میزان تقاضا با تجربه افزایش ۰.۹ درصدی به ۱۵۴۸.۵ میلیون تن می رسد.

    اتحادیه جهانی فولاد در گزارش اخیر خود خبر از افزایش ۰.۹ درصدی تقاضای فولاد در سال ۲۰۱۸ میلادی داد و نوشت: در سال ۲۰۱۶ تقاضای فولاد در دنیا ۱ درصد رشد کرد ولی افزایش نرخ رشد اقتصادی جهان در سال جاری و از سرگیری فعالیتهای اقتصادی  و صنعتی در جهان در این سال باعث شد تا تقاضا با نرخ ۱.۳ درصد در سال ۲۰۱۷ افزایش یابد و به ۱۵۳۵.۲ میلیون تن برسد. در سال ۲۰۱۸ بالغ بر ۱۵۴۸.۵ میلیون تن فولادر دنیا تقاضا خواهد شد. بر طبق این گزارش بزرگترین مصرف کننده فولاد در دنیا کشورهای واقع در منطقه آسیا و اقیانوسیه هستند که ۶۵ درصد از مصرف دنیا را به خود اختصاص داده اند در حالیکه بیشترین نرخ رشد تقاضا در کشورهای امریکای جنوبی و مرکزی تجربه خواهد شد و این کشورها در سال ۲۰۱۸ میلادی شاهد افزایش ۴.۷ درصدی تقاضا نسبت به سال قبل از آن خواهند بود.

    آسیا بیشترین سهم مصرف را دارد

    طبق این گزارش در سال ۲۰۱۷ میلادی کشورهای آسیا و اقیانوسیه ۱۰۱۶میلیون تن فولاد مصرف خواهند کرد که نسبت به سال قبل از ان با افزایش ۱ درصدی همراه خواهد بود در حالیکه میزان تقاضا در سال ۲۰۱۸ برابر با ۱۰۱۵ میلیون تن پیش بینی شده است و این کشورها افت ۰.۱ درصدی مصرف را مشاهده می کنند.

    بزرگترین مصرف کننده فولاد در این نطقه کشور چین است که نیمی از کل مصرف دنیا  را به خود اختصاص داده است. چین به دلیل سرمایه گذاری های کلان در بخش های زیر ساختی پروزه های زیادی در کشور اجرا می کند و تقاضا برای فولاد برای اجرای این پروزه ها بسیار زیاد است.

    کشورهای عضو منطقه یودو از نظر میزان مصرف فولاد در دنیا جایگاه دوم را دارند. در انتظار می‌رود این کشورها با تجربه رشد ۰.۵ درصدی تقاضا ۱۵۸.۲ میلیون تن فولاد مصرف کنند و به  دلیل پایان یافتن رکود اقتصادی در اغلب کشورهای این منطقه در سال ۲۰۱۸ میلادی ۱۶۰.۴ میلیون تن فولاد مصرف کنند. میزان مصرف در این منطقه در سال ۲۰۱۸ میلادی ۱.۴ درصد نسبت به سال قبل از آن رشد خواهد کرد. کشورهای منطقه یورو در سال ۲۰۱۸ میلادی تنها۱۰.۳ درصد از تقاضای جهانی فولاد را به خود اختصاص داده‌اند. میزان تقاضای فولاد در این منطقه ۱۵.۷ درصد تقاضای فولاد در آسیا و اقیانوسیه خواهد بود.

    کشورهای عضو پیمان تجارت آزاد امریکای شمالی NAFTA از نطر میزان مصرف فولاد جایگاه سوم را دارند. در سال ۲۰۱۷ میلادی ۱۳۵.۲ میلیون تن فولاد در این منطقه تقاضا خواهد شد و در سال ۲۰۱۸ میلادی تقاضای فولاد در این کشورها به ۱۳۸.۵ میلیون تن می رسد.

    سهم خاورمیانه از مصرف فولاد دنیا

    در سال ۲۰۱۷ میلادی کشورهای خاورمیانه ۴۱.۷ میلیون تن فولاد مصرف خواهند کرد که نسبت به سال قبل از ان ۲.۶ درصد رشد خواهد کرد. میزان مصرف در سال ۲۰۱۸ میلادی بعد از تجربه رشد ۳.۵ درصدی به ۴۳.۲ میلیون تن می رسد. کشورهای خاورمیانه تنها ۲.۷ درصد از مصرف فولاد دنیا را به خود اختصاص داده اند و در صورتیکه مشکلات امنیتی در این منطقه برطرف شود و درگیری ها و جنگ هایی که در کشورهای سوریه و عراق و افغانستان وجود دارد به پایان برسد می تواند انتظار افزایش تقاضای فولاد برای تکمیل زیر ساختهای اسیب دیده در جریان جنگ را داشت.در این سورت سهم تقاضای فولاد در خاورمیانه تا مرز ۳.۳ درصد از کل تقاضای فولاد دنیا افزایش می یابد.

    فرزانه سادات تیموری

    دانشجوی ارشد دانشگاه تهران

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.