دوشنبه, ۲۰ بهمن , ۱۴۰۴ 22 شعبان 1447 Monday, 9 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    دی ۱۳۹۷
    ش ی د س چ پ ج
    « آذر   بهمن »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    بازگشت تامین کنندگان سی آی اس به بازار مقاطع تخت پس از تعطیلات

    شناسه : 14945 22 دی 1397 - 6:30

    با توجه به بهبود وضعیت بازار پس از آرامش در تعطیلات سال نو میلادی، فعالیت های تجاری نیز در بازار صادراتی محصولات تخت فولادی سی آی اس به ندرت انجام می گرفت.

    پ
    پ

    با توجه به بهبود وضعیت بازار پس از آرامش در تعطیلات سال نو میلادی، فعالیت های تجاری نیز در بازار صادراتی محصولات تخت فولادی سی آی اس به ندرت انجام می گرفت. ارزیابی هفتگی قیمت برای کلاف گرم صادراتی سی آی اس بدون تغییر در محدوده ۴۴۰ تا ۴۶۰ دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه بود.

    بازار سی آی اس روند کندی را در معاملات طی می کرد. تامین کنندگان فقط پس از تعطیلات به بازار بازگشته اند، بنابراین هیچ پیشنهاد جدیدی هنوز شنیده نشده است. در ترکیه، بزرگترین بازار فروش کلاف گرم صادراتی سی آی اس، قیمت قابل قبول برای کویل روسیه به ۴۶۰ دلار در هر تن سی اف آر کاهش یافت. این قیمت معادل ۴۴۰ تا ۴۴۵ دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه می باشد. در همین حال، پیشنهاداتی از حداقل یک تامین کننده روسی در قیمت ۴۹۰ دلار در هر تن سی اف آر یا ۴۷۰ تا ۴۷۵ دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه ارائه شده است. با توجه به عوارض بالای واردات این قیمت برای مشتریان غیر قابل قبول بود.

    ترکیه عوارض گمرکی واردات را برای کلاف گرم از ۳.۵ درصد به ۶ درصد افزایش داده و آنرا از ۱ ژانویه ۲۰۱۹ اعمال کرده است. خریداران با توجه به عوارض بالا، خواستار کاهش قیمت ها شدند. بسیاری از وارد کنندگان کلاف گرم گواهی لازم را از ترکیه دارند که به آنها اجازه می دهد تا زمانی که محصولات نهایی فولادی صادر می کنند از پرداخت عوارض معاف باشند. قیمت قابل استفاده برای کلاف گرم اوکراین در ترکیه ۴۵۵ دلار در هر تن سی اف آر بود. این قیمت حدود ۴۴۰ دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه می باشد. اوکراین معمولا کلاف گرم را به لوله سازان می فروشد، به همین دلیل است که قیمت این محصول از محصولات روسیه ارزان تر است.

    در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (منا)، پیشنهادات از جانب تامین کنندگان روسیه در قیمت ۴۹۰ دلار در هر تن سی اف آر شنیده شد. اما خریداران منتظر پیشنهادات بهتری بودند و معتقد بودند که این قیمت برای آنها قابل قبول نیست و باید حداقل ۵ دلار در هر تن کاهش یابد. ارزیابی هفتگی قیمت برای کلاف سرد صادراتی سی آی اس در محدوده ۵۳۰ تا ۵۵۵ دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه بود. ارزیابی برای ورق فولادی صادراتی سی آی اس بدون تغییر در محدوده ۵۴۵ تا ۵۸۹ دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه بود و برای آن رزرو و پیشنهادی گزارش نشد.

    متال بولتن

     

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.