افزونه جلالی را نصب کنید. 7 ربيع أول 1445 Thursday, 21 September , 2023 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

مشارکت ۳ غول نفتی آسیا برای پالایشگاه‌سازی در ایران/ ورود هیوندائی، دایلیم و چیودا به پروژه سیراف

شناسه : 1502 20 خرداد 1396 - 8:45

مشارکت ۳ غول نفتی آسیا برای پالایشگاه‌سازی در ایران/ ورود هیوندائی، دایلیم و چیودا به پروژه سیراف

پ
پ

«علیرضا صادق آبادی» در گفتگو با خبرنگار انرژی نیوز درباره آخرین وضعیت اجرایی طرح پالایشی سیراف به عنوان یکی از برنامه های اولویت دار صنعت پالایش نفت در سال ۹۶، گفت: عملیات اجرایی این طرح از خرداد ۱۳۹۴ آغاز شد و همزمان مطالعات طراحی مهندسی پایه این طرح توسط شرکت تویو (TOYO) ژاپن با مشارکت یک شرکت ایرانی آغاز شد.

مدیرعامل شرکت زیرساخت مجموعه پالایشی سیراف با اعلام اینکه تاکنون اقداماتی در سه حوزه اخذ دانش فنی، تامین پوشش بیمه‌ای و جذب سرمایه (فاینانس) انجام شده است، تصریح کرد: دانش فنی مورد نیاز این طرح از شرکت‌های تراز اول اروپای غربی شامل هالدور تاپسو (Haldor Topsoe) دانمارک، اکسنس (Axens)  فرانسه و کی تی (KT) ایتالیا اخذ شده است.

این مقام مسئول، افزود: در کنار تامین دانش فنی روز جهان، تاکنون موفق شده‌ایم پوشش بیمه از شرکت‌های سرو (Serv)  سوییس به ارزش ۳۰۰ میلیون یورو، فاینانس صادراتی انگلستان (UK Export Finance)  به ارزش یک میلیارد دلار، هرمس (Hermes) آلمان به ارزش یک میلیارد دلار و بیمه‌های صادراتی کره جنوبی به ارزش ۲ میلیارد دلار را اخذ کنیم.

وی همچنین از امضای تفاهم نامه هایی برای اجرای پروژه به صورت EPC+F با شرکت‌هایی از آلمان، کره جنوبی، ایتالیا و چین خبر داد و یادآور شد: بر این اساس تفاهم نامه‌های EPC+F   با شرکت‌های تیسن کروپ (ThyssenKrupp)  آلمان، مشارکت دایلیم و هیوندای (Daelim & Hyundai)  کره جنوبی و چیودا (CHIYODA)  ژاپن، تکنی مونت (Tecnimont) ایتالیا و ویزون (Wison) چین امضا شده است.

مدیر عامل شرکت زیرساخت مجموعه پالایشی سیراف، ادامه داد: پس از بررسی‌ها و مذاکرات انجام گرفته با شرکت‌های مذکور، در حال حاضر  در حال نهایی کردن رئوس قرادادی (HOA) با مشارکت هیوندای، دایلیم از کره جنوبی و چیودا از ژاپن هستیم.

وی با تاکید بر اینکه هزینه‌های سرمایه گذاری مورد نیاز طرح حدود سه میلیارد دلار برآورده شده است، تبیین کرد: تاکنون تمام مذاکرات فنی و قراردادی با مشارکت هیوندای، دایلیم و چیودا نهایی شده است، یعنی دو طرف به درک یکسانی از همکاری و تامین رسیده اند و تا سه ماه آینده قیمت پروژه را با این مشارکت نهایی خواهیم کرد.

صادق آبادی در پایان خاطرنشان کرد: در این مدت خط اعتباری بین کره و ایران نهایی و نافذ شود تا بتوانیم بلافاصله بعد از نهایی شدن قیمت قرارداد سفارش خرید تجهیزات حیاتی (critical items) و همچنین تجهیزات زمان بر (long lead items) را نهایی و نافذ کنیم.‏

منبع: انرژی نیوز

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.