سه شنبه, ۲۱ بهمن , ۱۴۰۴ 23 شعبان 1447 Tuesday, 10 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    بهمن ۱۳۹۷
    ش ی د س چ پ ج
    « دی   اسفند »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    افزایش قیمت بیلت وارداتی و قیمت ثابت میلگرد حوزه خلیج فارس

    شناسه : 15463 10 بهمن 1397 - 5:12

    در این هفته با توجه به پیشنهادات قیمتی بالا، قیمت بیلت فولادی وارداتی به امارات متحده عربی افزایش یافت.

    پ
    پ

    میلگرد داخلی

    تولید کنندگان داخلی میلگرد در امارات متحده عربی در تاریخ ۲۱ ژانویه اعلام کردند که قیمت های خود را برای ماه فوریه کاهش خواهند داد. بزرگترین تولید کننده این کشور، امارات استیل، میلگرد را با قیمت ۱۸۴۵ درهم (۵۰۲ دلار) در هر تن از تولیدات قبلی عرضه کرد، در حالی که کونارس استیل این محصول را با قیمت ۱۸۳۵ درهم در هر تن از تولیدات قبلی ارائه کرد. شرکت Hamriyah Steel میلگرد را با قیمت ۱۸۴۰ درهم در هر تن از تولیدات قبلی عرضه کرد که در مقایسه با هفته گذشته کاهش داشته است. ارزیابی هفتگی قیمت برای میلگرد داخلی امارات متحده عربی در محدوده ۱۸۳۵ تا ۱۸۴۵ درهم در هر تن از تولیدات قبلی بدون تغییر بود.

    میلگرد وارداتی

    امارات متحده عربی با دو برابر کردن تعرفه واردات میلگرد به این کشور، آنرا در روز ۱۷ ژانویه به ۱۰ درصد رساند. این کشور بیشتر میلگرد خود را از عمان وارد می کند و این تعرفه برای عمان در نظر گرفته نمی شود، زیرا این کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس می باشد. ارزیابی هفتگی قیمت برای میلگرد وارداتی به امارات متحده عربی بدون تغییر در محدوده ۵۰۰ تا ۵۰۵ دلار در هر تن سی اف آر بود.

    بیلت وارداتی

    بیلت فولادی عمان با قیمت ۴۴۵ تا ۴۵۰ دلار در هر تن سی اف آر در امارات متحده عربی عرضه شد. پس از معاملات انجام شده از بحرین و عربستان سعودی در هفته گذشته، اکنون هیچ معامله ای برای بیلت وارداتی شنیده نشده است. ارزیابی هفتگی قیمت برای بیلت فولادی وارداتی به امارات متحده عربی در محدوده ۴۴۵ تا ۴۵۰ دلار در هر تن سی اف آر بود که در مقایسه با هفته گذشته و با توجه به پیشنهادات بالا از عمان افزایش یافته است. بازار این افزایش قیمت بیلت را پذیرفته بود، زیرا قیمت جهانی قراضه افزایش داشته است. شاخص روزانه برای قراضه HMS با درجه ۱&2 و خلوص (۸۰:۲۰) شمال اروپا در قیمت ۲۹۴.۴۰ دلار در هر تن سی اف آر تخمین زده شد که نسبت به سه روز قبل که ۲۸۸.۰۱ دلار در هر تن سی اف آر بوده است؛ افزایش یافته است.

    متال بولتن

     

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.