یک منبع در شمال اروپا گفت: تقاضا ضعیف است زیرا خریداران مواد کافی در سهام دارند. در عین حال، پیشنهادات واردات مواد افزایش یافته است، عمدتا دلیل آن افزایش قیمت های HRC در ترکیه است که فولادسازان به دلیل افزایش هزینه های قراضه پیشنهاد خود را زیاد کرده اند. طبق منابع بازار، در همین حال، تامین کنندگان از هند اعلام کردند که پیشنهادات خود را از بازار حذف می کنند تا زمانی که روند قیمت ها شکل واضح تری به خود بگیرد.
با توجه به منابع بازار، افزایش عرضه های وارداتی با تصمیم به حمایت از قیمت های داخلی شکل می گیرد. انتظار می رود شرکت های تولید فولاد اروپایی پیشنهادات رسمی خود را برای قیمت کویل افزایش دهند، اما خریداران بعید است که این افزایش قیمت را قبول کنند. منبع دیگری گفت: من فکر می کنم که قیمت های داخلی برای اولین بار تثبیت خواهد شد و در ابتدا کارخانه تولید فولاد از کاهش قیمت بیشتر اجتناب کند. در ۱۶ ژانویه، کشورهای عضو اتحادیه اروپا در حمایت از پیشنهاد انجام اقدامات قطعی در بررسی حفاظت از فولاد وارداتی رای دادند. اقدامات قطعی می تواند از ابتدای فوریه سال ۲۰۱۹ آغاز شود و تا ژوئیه سال ۲۰۲۱ ادامه یابد.
در ۴ ژانویه، کمیسیون اروپایی (EC) به سازمان تجارت جهانی (WTO) اعلام کرد که قصد دارد اقدامات قطعی را در قالب مقررات تقسیم شده در کشور مشخص و مقررات سه ماهه را برای ۲۶ گروه فولادی اعمال کند. در ارتباط با HRC، از آنجا که تقریبا ۶۰ درصد از واردات در حال حاضر تحت پوشش اقدامات ضد دامپینگ قرار دارد، کمیسیون تصمیم گرفت که فقط از یک سهمیه چهارگانه تعرفه ی جهانی استفاده شود.
شمال اروپا
قیمت داخلی HRC در شمال اروپا با کاهش قیمت از۵۱۰ تا ۵۳۰ یورو در هر تن در هفته قبل به 530-520 یورو (۵۸۳ تا ۵۹۵ دلار) در هر تن، در ۳۰ ژانویه رسید. دلیل این کاهش قیمت، افت قیمت های معاملات و پیشنهادات در منطقه بوده است. طبق ارزیابی هفتگی، قیمتHRC وارد شده به شمال اروپا با افزایش از ۴۶۵-۴۸۰ پوند در هر تن در بنادر اصلی در هفته گذشته به ۴۷۰-۴۸۵ پوند در هر تن در این هفته رسیده است. که دلیل این امر انعکاس پیشنهادات مربوط به مواد ترکیه است.
جنوب اروپا
طبق ارزیابی هفتگی، قیمت داخلی HRC در جنوب اروپا در تاریخ ۳۰ ژانویه، ۴۴۰-۴۹۰ یورو در هر تن گزارش شد که نسبت به قیمت هفته قبل(۴۶۰-۴۹۰ یورو در هر تن) کاهش را نشان داد. کارخانه های ایتالیایی در حال ارائه و فروش مواد با قیمت ۴۴۰-۴۵۰ دلار در هر تن است که مبین یک کاهش ۱۰ تا ۲۰ دلاری نسبت به هفته گذشته به دلیل کاهش فعالیت تجاری می باشد.در همین حال، پیشنهادات در اسپانیا در حدود ۴۷۰-۴۹۰ یورو برای هر تن گزارش شده است که حاکی از فعالیت های آهسته ی بازار داخلی است. طبق ارزیابی هفتگی، در روز چهارشنبه،قیمت واردات HRC به جنوب اروپا ۴۴۵-۴۶۰ یورو برای هر تن CFR بنادر اصلی بود، که در مقایسه با ۴۴۰-۴۵۰ دلار در هر تن نمایانگر آخرین مزایده ها و پیشنهادت کالا از ترکیه بود.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.









ثبت دیدگاه