پنجشنبه, ۲ بهمن , ۱۴۰۴ 4 شعبان 1447 Thursday, 22 January , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    بهمن ۱۳۹۷
    ش ی د س چ پ ج
    « دی   اسفند »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    ورود ۱.۷ میلیارد دلار ارز اضافی به چرخه اقتصاد

    شناسه : 15768 25 بهمن 1397 - 7:18

    در پی دستورالعمل روز گذشته بانک مرکزی برای تشویق صادرکنندگانی که تاکنون با ارائه ارز ناشی از صادرات خود در سامانه نیما به واردات کالاها و خدمات موردنیاز کشور کمک کرده اند، یک منبع آگاه در بانک مرکزی به ایسنا اعلام کرد که براساس برآورد انجام شده، این تصمیم بانک مرکزی موجب ورود حداقل یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار ارز اضافی در اسفندماه به چرخه اقتصاد خواهد شد.

    پ
    پ

    به گزارش ایسنا، بانک مرکزی روز گذشته (۲۴ بهمن) در راستای تشویق صادرکنندگانی که مطابق دستورالعمل‌های ابلاغی نسبت به بازگشت ارز حاصل از صادرات خود اقدام کرده‌اند، نحوه بازگشت ارز حاصل از صادرات را مصوب کرد.

    در همین رابطه یک منبع آگاه در اداره صادرات بانک مرکزی گفت: بخشی از این یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار به صورت اسکناس و حواله در صرافی‌ها عرضه می‌شود و بخشی دیگر به واردات خودشان یا دیگران در مقابل صادرات اختصاص می‌یابد.

    وی همچنین از تهیه لیستی از صادرکنندگان خبر داد که هیچ پاسخی به پیگیری‌های بانک مرکزی نداده‌اند و به زودی به مرجع قضائی ارائه خواهد شد.

    ایسنا

     

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.