پنجشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۵ 28 ربيع أول 1448 Thursday, 10 September , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

روند افزایشی بیلت صادراتی ایران تحت تاثیر افزایش قیمت های جهانی

شناسه : 15792 27 بهمن 1397 - 9:03

با توجه به شروع افزایش قیمت ها در بازارهای جهانی تحت تاثیر عوامل سیاسی و اقتصادی آمریکا و چین و هم چنین با توجه به افزایش قیمت ناگهانی سنگ آهن با توجه به اتفاقات اخیر در برزیل و شرکت سنگ آهن واله، انتظار بر این بود که روند افزایشی قیمت ها در بازار ادامه یابد.

پ
پ

در همین راستا ایران با توجه به جهت گیری افزایشی، برای حفظ حاشیه سود خود قیمت بیلت را حدود 10 درصد افزایش داده است. البته با توجه به تحریم ها و نبود بازار ایران می بایست دست و پا بسته تر عمل کرده تا بتواند روند فروش خود در بازارهای جهانی را حفظ کند. با وجود این افزایش 10 درصدی قیمت بیلت، ایران بیشترین رکورد افزایش قیمت را به نام خود ثبت کرده و این قیمت ها از مهرماه امسال بی سابقه بوده است.
پیش بینی می شود با ادامه این روند قیمت ها تا مرز 450 دلار افزایش یابد.
در ایران نیز در هفته گذشته در بازار داخلی شاهد افزایش قیمت ها بودیم. مهم ترین دلیل این اتفاقات در بازار داخلی تغییرات نرز ارز بود که در هفته گذشته وارد کانال 12000 تومانی شد. البته با سیاست های جدید بانک مرکزی و بخشنامه اخیر پیش بینی کاهش قیمت ارز تا مرز 9000 تومانی و نزدیک شدن به دلار نیمایی وجود دارد. در این بین از سیاست کنترلی بورس کالا نیز نباید چشم پوشی کرد که با محاسبه قیمت های پایه همانند هفته گذشته سعی در کنترل بازار فولاد نموده است. قیمت فرموله شده پایه عرضه میلگرد می بایست با توجه به نرخ ارز و افزایش قیمت های جهانی در حدود 4000 تومان می بود که امروز سبد میلگرد در بورس مشابه قیمت هفته گذشته یعنی 3189 تومان عرضه شد.

 

Screenshot (19).jpg

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.