سه شنبه, ۲۱ بهمن , ۱۴۰۴ 23 شعبان 1447 Tuesday, 10 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    اسفند ۱۳۹۷
    ش ی د س چ پ ج
    « بهمن   فروردین »
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    گزارش هفتگی از فراز و نشیب قیمت میلگرد چین و ادامه ی افزایش نرخ کویل گرم با افزایش هزینه های تولید در این کشور

    شناسه : 15994 05 اسفند 1397 - 13:17

    چین در معاملات روز چهارشنبه ۲۰ فوریه، قیمت داخلی میلگرد خود را کاهش داد. منابع  کاهش دمای هوا در شمال چین و بارش باران در منطقه شرق چین را دلیل کاهش تقاضای پس از تعطیلات برشمردند. این موضوع باعث که میزان موجودی در بازار محلی افزایش یابد که مستقیما بر قیمت ها تاثیر می گذاردبرای مثال در بازار داخلی چین، در شرق چین (شانگهای) قیمت میلگرد ۳،۶۷۰-۳،۷۰۰ یوان (۵۴۲-۵۴۷ دلار) در هر تن، گزارش شد که ۳۰-۵۰ یوان در هر تن کاهش را نشان می داد.

    پ
    پ

    در ادامه قیمت میلگرد داخلی چین در روز پنجشنبه ۲۱ فوریه افزایش یافت. معامله گران در شانگهای گفتند: میزان موجودی میلگرد در هفته گذشته به طور قابل توجهی افزایش یافته است، بنابراین قیمت ها در چند روز آینده همین هفته افزایش چندانی نخواهد داشت.

    شاخص میلگرد صادراتی چین با ۰.۳۲ دلار برای هر تن افزایش به ۵۱۵.۶۳ دلار در هر تن رسید. مشابه روز های گذشته پیشنهادات قیمت میلگرد در طول روز برابر ۵۳۰-۵۳۵ دلار در هر تن گزارش شد. اکثر شرکت کنندگان در بازار انتظار داشتند که کارخانه ها همچنان پایین ترین قیمت معامله،یعنی، مبلغ ۵۱۰-۵۱۵ دلار به ازای هر تن فوب را دریافت کنند.

    تعداد اندکی از شرکت کنندگان معتقد بودند که تولیدکنندگان قیمت های بالاتری را در مقایسه با بازار داخلی ارائه می دهند. آنها کمترین میزان قیمت پیشنهادی تولید کنندگان را در حدود ۵۲۰ دلار برای هر تن فوب برآورد کردند. خریداران در طول روز منتظربودند و وظعیت بازار را رصد می کردند و هیچ پیشنهادی ارائه ندادند.

    اما بازار کویل گرم چین روز پنج شنبه ۲۱ فوریه به روند افزایشی خود ادامه داد و فروشندگان همچنان تلاش کردند تا این روند افزایش قیمت ها را حفظ کنندشاخص کویل گرم صادراتی با ۱.۵۸ دلار برای هر تن افزایش به ۵۱۷.۰۸ دلار در هر تن رسید.  معامله گران مستقر در Hangzhou گفتند: با وجود اینکه شرکت های چینی کاهش قیمت های خود را بعید می دانند، سرمایه گذاران باید مراقب باشند زیرا میزان موجودی HRC در روزهای اخیر افزایش یافته است

    *** بازار های آرام شرق آسیا

    قیمت واردات فولاد ضد زنگ در شرق آسیا طی هفته گذشته افزایش پیدا کرده است که این فزایش قیمت منطقه ای،به دلیل تقاضای متوسط بازار، معاملات ضعیف محلی و ثبات بازار نیکل قوت گرفته استدر روز چهارشنبه  ۲۰ فوریه قیمت کویل سرد ضد زنگ ۳۰۴، ۲ میلیمتری شرق آسیا برای هفته گذشته به میزان ۱۹۹۰ تا ۲۹۰ دلار در هر تن cif گزارش شد که نسبت به هفته قبل تر تا ۱۰ دلار افزایش را نشان می دهد. برای کویل گرم با مشخضات مذکور در هفته گذشته ۱۸۹۰ تا ۹۹۰ دلار در هر تن cif گزارش شد که به مانند کویل سرد نسبت به هفته قبل تر ۱۰ دلار افزایش داشت.

    و در نهایت رییس گروه صنایع فولاد ژاپن در روز پنج شنبه گفت که نگاه صنعت فولاد این کشور دقیقا به واکنش دولت برزیل بعد از شکسته شدن سد توسط کارخانه Miner Vale SA و تاثیرآن بر تولید و صادرات سنگ آهن می باشد.

     منبع: متال بولتن

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.