یکشنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۲ 21 جماد أول 1445 Sunday, 3 December , 2023 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    خرداد ۱۳۹۶
    ش ی د س چ پ ج
    « اردیبهشت   تیر »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    هند قوانین خود را به احیای صنعت فولاد تغییر داد

    شناسه : 1602 23 خرداد 1396 - 5:36

    دولت هند اعلام کرده است با تغیر قوانین و افزایش حمایت از سرمایه ها و سرمایه داران خارجی و اجازه مالکیت صد درصدی خارجی در پروژه های فولادی از سرمایه داران خارجی دعوت می کند به صنعت فولاد هند وارد شوند.

    پ
    پ

    به گزارش مرکز فولاد ایرانیان و به نقل از فولاد نیوز: هند دومین کشور بزرگ تولید کننده فولاد در دنیا است و در سال گذشته با تجربه رشد ۸.۵ درصدی تولید فولاد نسبت به سال قبل از آن ،بالغ بر ۹۷ میلیون تن فولاد تولید کرد ولی به نظر می رسد این کشور پر جمعیت آسیایی در نظر دارد فاصله خود را با چین کمتر کند و به همین دلیل از ورود سرمایه گذاران خارجی به صنعت فولادسازی استقبال می کند. هم اکنون هم قدیمی ترین و مهمترین فولادسازهای دنیا را شرکت های هندی تشکیل می دهند. این صنعت سال های سال است که به عنوان یک صنعت کلیدی در هند شناخته می شود ولی با افزایش تولید فولاد در چین و تبدیل شدن این کشور به یک صادر کننده عمده فولاد در دنیا صنعت فولاد هند با مشکلات زیادی روبرو شد و دولت برای حمایت از این صنعت سیاست های مختلفی اجرا کرد. سیاست هایی که برخی با مانع ایجاد کردن در مسیر تجارت قصد حمایت از صنعت داخلی را داشت و برخی دیگر با حمایت های مالی دولت از فولادسازان داخلی تلاش می کرد تا قدرت رقابت تولیدات داخل را افزایش دهد. به هر حال به نظر می رسد دولت هند هنوز دست از تلاش بر نداشته است و به عنوان آخرین تیر خود سیاست حمایت از سرمایه های خارجی در صنعت فولاد را به هدف شلیک کرده است. سیاستی که ممکن است باعث افزایش ورود سرمایه های خارجی شود و صنعت آسیب دیده هند را بازسازی کند.

    چادهاری بیرندر سینگ وزیر فولاد کشور هند روز ششم ماه ژوین سال ۲۰۱۷ میلادی رسما از سرمایه گذاران خارجی دعوت کرد تا در صنعت فولادسازی هند سرمایه گذاری کنند. وی در این مورد گفت: اگر فرد یا شرکتی اقدامب ه وارد کردن تکننولوژی صنعت فولادسازی به هند بکند و خواستار انعقاد قرارداد مشارکت باشد  و یا بخواهند تا کارخانه ای در هند راه اندازی کند و از نیروی کاری هند استفاده کند ، دولت با روی باز از انها استقبال خواهد کرد. ما در نظر داریم ظرفیت تولید فولاد را سه برابر کنیم و در راه تحقق این هدف نیازمند ورود سرمایه های خارجی هستیم . دولت هند می داند برای تولید ۳۰۰ میلیون تن فولاد در هر سال نمی تواند تنها به سرمایه های داخلی و نیروهای متخصص داخلی تکیه کند بنابراین از ورود سرمایه های خارجی استقبال می کند.

    هند در نظر دارد تا سال ۲۰۳۰ میلادی حجم تولید فولاد را به ۳۰۰ میلیون تن برساند و قوانینی وضع کرده است که اجازه ۱۰۰ درصدی مالکیت خارجی در پروژه های فولادی را به سرمایه گذاران خارجی می دهد  وی تاکید کرد که دولت هند قوانین تازه ای وضع کرده است و بر طبق این قوانین سرمایه گذاران خارجی فعال در صنعت فولاد می توانند از امتیازهای مختلفی استفاده کنند و تمامی حقوق آنها بر روی دارایی هایشان محفوظ است.بنابراین این همکاری برای هر دو طرف مزیت دارد.

    اما در مورد اینکه سیاست مذکور تا چه حد می تواند سرمایه گذاران خارجی را به ورود ترغیب کند تردیدهای زیادی وجود دارد زیرا هم اکنون اصلی ترین مساله دنیا مازاد عرضه فولاد در بازاراست و افزایش تولید در این فضا سوداوری چندانی نخواهد داشت و همین مساله می تواند مانع از ورود سرمایه داران خارجی شود.

    ستاره امیرپور کارشناس ارشد دانشگاه صنعتی شریف

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.

    /**/