*** افزایش قیمت ورق سرد در هفتههای آتی
شرکتOutokumpu مستقر در فنلاند در روز پنج شنبه ۲۱ فوریه در وب سایت خود اعلام کرد که افزایش قیمت ورق سرد درجه ۳۰۴ در ماه مارس به اندازه ۱۲۳ یورو افزایش خواهد یافت و به ۱۳۵۱ یورو به ازای هر تن خواهد رسید.
تغییرات قیمت در ابتدای ماه در قیمت های معامله ای لزوما به طور کامل اعمال نمی شود و منابع اظهار داشتند که چنین افزایش چشمگیری ممکن است طی چند هفته انجام شود.
چند تن از توزیع کنندگان گفتند که کارخانه ها پیش از این و قبل از اینکه اکثر کارخانجات افزایش قیمت مارس خود را اعلام کنند، قصد افزایش قیمتشان را داشتند. دو توزیع کننده گزارش دادند که پیشنهادات برای ورق های سرد ۳۰۴ در اروپای شمالی ۲۲۰۰ یورو برای هر تن ارائه شده است، اما معامله ای صورت نگرفت. خرید و فروش در هفته گذشته با قیمت ۲۰۵۰ الی ۲۱۰۰ یورو صورت می گرفت.
یکی از دلایل افزایش قیمت، افزایش قیمت نیکل بین ۲۰ ژانویه تا ۲۰ فوریه بود. در طی این دوره سه ماهه پیشنهادات نیکل در بورس فلزات لندن ۹٪ افزایش یافت و به ۱۲،۷۷۵ الی ۱۲،۷۹۰ دلار در هر تن رسید.
*** وضعیت بازار ورق سرد
با توجه به اظهار نظر سهامداران، بازار ورق سرد ۳۰۴ در حال حاضر نسبتا متعادل است. اگر چه بازار واردات از آسیا همچنان فعال است، تقاضا سالم است و توزیع کنندگان بیان می کنند که قیمت بالای کارخانه ها برای مشتریان خود نباید با مقاومت زیاد مواجه شود.
قیمت ورق سرد ۳۱۶ شرکت Outokumpu به اندازه ۱۴۸ یورو به ازای هر تن افزایش خواهد یافت و به ۲۰۵۱ یور خواهد رسید، در حالیکه میله های ۳۰۴، ۱۶۰ یورو به ازای هر تن افزایش خواهد یافت و به ۱۶۲۰ یورو به ازای هر تن خواهد رسید.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.









ثبت دیدگاه