شنبه, ۱۸ بهمن , ۱۴۰۴ 20 شعبان 1447 Saturday, 7 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    اسفند ۱۳۹۷
    ش ی د س چ پ ج
    « بهمن   فروردین »
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    روند ادامه دار بهبود قیمت میلگرد چین

    شناسه : 16218 13 اسفند 1397 - 12:06

    قیمت میلگرد چین در روز دوشنبه چهارم مارس در برابر انتظارات تقویت تقاضاها، روند صعودی خود را در بازارهای داخلی و صادراتی ادامه داد. بنا به گفته منابع بازار، افزایش دمای هوا در شمال چین و آب و هوای مطلوب در منطقه شرقی این کشور، باعث افزایش فعالیت های ساخت و سازی شده است که منجر به افزایش تقاضا برای میلگرد گریده است. 

    پ
    پ

     

    *** بازار داخلی میلگرد چین

    شرق چین (شانگهای): ۳،۸۰۰-۳،۸۶۰ یوان (۵۶۶-۵۷۵ دلار) در هر تن، تا ۲۰-۳۰ یوان در هر تن افزایش

    شمال چین (پکن): ۳،۸۲۰-۳،۸۶۰ یوان برای هر تن، تا ۳۰-۴۰ یوان برای هر تن افزایش

    به گفته منابع بازار، افزایش دمای هوا در شمال چین و آب و هوای مطلوب در منطقه شرقی این کشور، باعث افزایش فعالیت های ساخت و سازی شده است که منجر به افزایش تقاضا برای  میلگرد گریده است. انتظار می رود که تقاضا در چند هفته آینده همچنان افزایش یابد، که از قیمت های میلگرد حمایت می کند.

     

    *** شاخص میلگرد چین

    شاخص میلگرد چین با ۱.۸۷ دلار در هر تن افزایش به ۵۲۲.۵۰ دلار در هر تن رسید. تولیدکنندگان در طول روز به مانند هفته گذشته، مبلغ ۵۳۰-۵۳۵ دلار به ازای هر تن فوب را پیشنهاد دادند. منابع معتقدند سود در بازار داخلی، از احساسی شدن  بازار صادرات جلوگیری کرده است. شرکت کنندگان در بازار انتظار دارند کارخانه ها با افزایش ۵ دلاری محصول نسبت به هفته گذشته سفارشاتی در حدود ۵۲۰-۵۲۵ دلار در هر تن فوب را دریافت کنند.

    یکی از معامله گران صادر کننده شرق چین گفته است که کارخانجات فولادی برای تقویت قیمت های داخلی، صادرات ارزان قیمت را حذف می کنند. اما خریداران به دلیل قیمت کمتر از قیمت رقابتی، علاقه ای به میلگرد چین نشان ندادند. معامله ای برای میلگرد قطر، با قیمت ۴۹۵ دلار در هر تن بر اساس وزن نظری به سنگاپور به گوش می رسد که معادل ۴۸۵ دلار برای هر تن فوب چین بر اساس وزن واقعی است. منابع گفتند هیچ کارخانه ای در چین چنین قیمتی را قبول نخواهند کرد.

    گمانه زنی بازار 

    شرایط آب و هوایی در شمال چین در چند هفته گذشته بدتر شده است. یک معامله گر در شانگهای می گوید:  احتمالا، محدودیت های بیتشری در تولید در میان کارخانه ها اعمال می شود که باعث کاهش عرضه و افزایش قیمت می شود. در ساعت سه بعد از ظهر قیمت شمال با ۲۰ یوان افزایش نسبت به جمعه هفته گذشته،با احتساب مالیات بر ارزش افزوده، در تانگشان، با قیمت ۳،۵۱۰ یوان برای هر تن، معامله شد.

    بورس آتی شانگهای

    بیشترین قرارداد میلگرد در روز دوشنبه با کاهش ۴ یوانی نسبت به جمعه هفته گذشته با قیمت ۳،۸۱۱ یوان برای هر تن بسته شد.

    متال بولتن

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.