جمعه, ۲۶ دی , ۱۴۰۴ 28 رجب 1447 Friday, 16 January , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    اسفند ۱۳۹۷
    ش ی د س چ پ ج
    « بهمن   فروردین »
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    رکود، سهم فولادی‌ها از بازار خودرو

    شناسه : 16271 15 اسفند 1397 - 8:54

    صنعت خودرو سازی ایران در میان تحریم های ایالات متحده، تجربه های سختی را داشته است؛ بطوریکه در طی ده ماه سال جاری (۲۱ مارس ۲۰۱۸ تا ۲۰ ژانویه ۲۰۱۹) شاهد کاهش شدید تولید بوده ایم. در نتیجه این مشکلات، صنعت فولاد نیز هم چنان تحت فشار است.

    پ
    پ

    *** بازار خودرو در چه حال است

    به گفته وزارت صنعت، معدن و تجارت، میزان تولید خودرو در مقایسه با سال گذشته ۳۵.۴ درصد کاهش داشته است و به ۸۱۲۹۷۹ خودرو رسیده است. تولید گروه صنعتی ایران خودرو با افت ۴۰ درصدی به ۳۴۹۹۷۸ خودرو رسید. دیگر شرکت تولید کننده، سایپا نیز حجم تولید خود را با ۳۲ درصد کاهش به ۲۰۵۲۹۳ خودرو رساند، در حالی که پارس خودرو ۴۰ درصد تولید را کاهش داد و به ۱۱۷۰۰۱ خودرو رساند.

    با توجه به مشکلات ناشی از عدم ثبات بازار ارز، عرضه لوازم یدکی نیز یکی از مشکلات اصلی خودرو سازان ایرانی است. حجم قابل توجهی از این کالاها در گمرک باقی مانده است، زیرا تولید کنندگان عجله ای برای ترخیص از گمرک بدون تضمین بانک مرکزی برای تامین نرخ ارز یارانه ای خود ندارند. دلایل چنین مشکلاتی توافقنامه های بین CBI و تولید کنندگان است.

    *** تاثیرات بازار خودرو بر بازار فولاد

    چنین تحولات منفی، فشار را بر روی تمامی تولید کنندگان فولاد، به خصوص تولید کنندگان محصولات تخت فولادی افزایش می دهد. به طور مثال، مصرف ورق سرد با افت ۸ درصدی به ۲.۳ میلیون تن رسیده است و مصرف کویل گالوانیزه گرم نیز با ۲۱ درصد کاهش به ۱.۲ میلیوتن تن رسیده است. در عین حال، تولیدات محصولات ذکر شده، فقط به خاطر افزایش صادرات، یک درصد رشد داشته است.

    متال اکسپرت

     

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.