ارزیابی هفتگی متال بولتن برای صادرات میلگرد ترکیه در قیمت ۴۷۰-۴۸۰ دلار در هر تن فوب ثابت ماند. اما تولیدکنندگان فولاد در ترکیه همچنان میلگرد را با قیمت ۴۸۰ الی ۵۰۰ دلار در هر تن فوب ارائه می دهند، در حالیکه خریداران با قیمت ۴۷۰ دلار به ازای هر تن معامله می کنند.
*** شاخص روزانه قراضه در ترکیه
قیمت قراضه به دلیل افزایش تقاضا، افزایش یافته است و این هزینه های اضافی باعث کاهش سود کارخانه ها شده است.
شاخص روزانه قراضه HMS 1 & 2 (80:20) 316.۱۰ دلار به ازای هر تن سی اف آر بود، که به اندازه ۱۱ دلار در هر تن نسبت به هفته قبل افزایش یافته است. به گفته مدیر اجرایی یک شرکت عمده فولاد در ترکیه، افزایش قیمت قراضه منطقی نیست. او گفت:” قیمت ها در هر دو طرف باید کاهش یابد، مگر اینکه تغییراتی در شرایط کنونی بازار وجود داشته باشد.”
تولید کنندگان فولاد ترکیه همچنان به ارائه مفتول برای صادرات با قیمت ۵۱۰-۵۲۰ دلار در هر تن فوب ادامه می دهند، در حالی که معاملات حداکثر با قیمت ۵۰۰ دلار برای هر تن صورت می گیرد. ارزیابی هفتگی متال بولتن برای صادرات مفتول ترکیه ۵۰۰-۵۱۰ دلار در هر تن فوب بود.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه