طبق بررسی ها در سه شنبه قیمت کویل نورد گرم SS400 دارای بور برای ماه جولای/آگوست 435 تا 440 دلار بر تن فوب بود که نسبت به هفته گذشته 5 دلار افزایش داشته است.
طبق گفته یکی از تجار صادر کننده در شانگهای ((قیمت های صادراتی از جمعه گذشته افزایش یافت و تا دیروز به روند افزایشی خود ادامه داده است. در دو روز گذشته نیز افزایش قابل ملاحظه ای دیده شد که ناشی از بازار داخلی مناسب است)).
یکی از تجار هانگ ژو اعلام کرد که روز دوشنبه قرارداد محموله آگوست با طرف خاورمیانه ای با قیمت 435 دلار بر تن فوب بسته است. البته روز سه شنبه قیمت ها کمتر از این میزان بودند. وی اعتقاد دارد خریداران کره جنوبی که قیمت مزایده بالاتری پیشنهاد می دهند در این هفته قیمت 435 تا 440 دلار بر تن فوب را خواهند پذیرفت.
قیمت پیشنهادی کویل نورد گرم توسط کارخانه های اصلی 440 دلار بر تن فوب است اما سایر کارخانه ها قیمت 445 دلار بر تن فوب را پیشنهاد می دهند.
به گفته یکی از تاجران پکنی ((حتی اگر در چند روز آینده قیمت ها کاهش یابند برای کارخانه ها امکان پذیرفتن قیمت کمتر از 435 دلار بر تن فوب وجود دارد)).
در روز سه شنبه قیمت داخلی کویل نورد گرم در شانگهای 478 تا 481 دلار بر تن بود که 18 تا 19 دلار بر تن افزیش داشت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه