سه شنبه, ۲۱ بهمن , ۱۴۰۴ 23 شعبان 1447 Tuesday, 10 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    فروردین ۱۳۹۷
    ش ی د س چ پ ج
    « اسفند   اردیبهشت »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    242526272829  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    مصر بطور موقت تعرفه اضافی بر روی واردات میلگرد و شمشال اعمال کرد

    شناسه : 16671 27 فروردین 1398 - 6:23

    از روز دوشنبه ۱۵ آوریل، مصر تعرفه اضافی را برای واردات میلگرد و شمشال وارداتی به این کشور به صورت موقت اعمال کرده است. این اقدام برای حمایت از تولید کنندگان داخلی این کشور و بها دادن به محصولات داخلی خودشان می باشد. این تعرفه برای میلگرد ۲۵ درصد و برای شمشال بین ۳ تا ۱۵ درصد می باشد.

    پ
    پ

    تعرفه اعمالی برای شمشال به شرح زیر است:

    اگر هزینه بیمه و حمل و نقل زیر ۴۵۰ دلار در هر تن باشد، حداکثر تعرفه ۱۵ درصد خواهد بود. اگر این هزینه بین ۴۵۰ تا ۴۷۰ دلار در هر تن باشد، تعرفه اعمالی ۱۳.۶ درصد می باشد. اگر این هزینه بین ۴۷۰ تا ۴۹۰ دلار در هر تن باشد، شامل تعرفه ۱۰.۵۵ درصدی می شود. اگر هزینه بیمه و حمل و نقل بین ۴۹۰ تا ۵۱۰ دلار در هر تن باشد، تعرفه اعمالی ۷.۵۵ درصد خواهد بود. اگر این هزینه بین ۵۱۰ تا ۵۳۰ دلار در هر تن باشد، تعرفه ۴.۵۵ درصدی اعمال خواهد شد. اگر این هزینه بین ۵۳۰ تا ۵۵۰ دلار در هر تن باشد، حداکثر تعرفه اعمالی ۳ درصد خواهد بود. برای هزینه های بالاتر از ۵۵۰ دلار در هر تن، تعرفه ای اعمال نخواهد شد.

    یکی از معامله گران در مصر گفت:” این قیمت ها در پایان هر ماه توسط بخش اتاق فکر تجارت تعیین می شوند و به اداره گمرک ارسال شده تا آنها از دستکاری قیمت ها جلوگیری کنند. برای ماه آوریل، آنها برای محصولاتی با قیمت ۴۸۰.۵۸ دلار در هر تن، تعرفه ۱۰.۵۵ درصدی در نظر گرفتند که شامل ۵۰.۷۰ دلار برای هر تن خواهد شد.” سازمان تجارت جهانی WTO در روز ۱۱ آوریل اعلام کرد که این اقدام حفاظتی موقت مصر به مدت ۱۸۰ روز به اجرا در خواهد آمد. مصر از روز ۳۱ مارس، تحقیقات حفاظتی خود را برای واردات میلگرد و شمشال آغاز کرد.

    *** اعمال تعرفه راهی برای حمایت از تولید داخلی

    مقامات مصری معتقدند که این افزایش اخیر ناگهانی برای قیمت های وارداتی، به تولید داخلی این کشور کمک خواهد کرد. سازمان تجارت جهانی اعلام کرده است که این افزایش در قیمت محصولات وارداتی در نتیجه تحولات پیش بینی نشده ای است که منابع متعددی باعث بوجود آمدن عدم تعادل در تجارت بین المللی آنها شده است. تولید فولاد داخلی مصر در نیمه دوم سال ۲۰۱۷ در مقایسه با نیمه اول همان سال ۲۳ درصد رشد داشت و در نیمه اول سال ۲۰۱۸ به میزان ۱۶ درصد نیز افزایش پیدا کرد. ظرفیت مورد استفاده در نیمه دوم سال ۲۰۱۷ در مقایسه با نیمه اول همان سال ۲۳ درصد رشد داشت.

    مصر تا قبل از این تعرفه های موقت، هیچ تعرفه ای برای واردات شمشال درنظر نگرفته بود، اما این کشور برای واردات میلگرد از چین، ترکیه و اوکراین تعرفه وضع کرده بود. اوکراین و روسیه بزرگترین صادرکنندگان شمشال به مصر هستند و این کشور تصمیم گرفت تا با کاهش واردات به تولید داخلی خود کمک کند. هفته گذشته، شمشال سی آی اس در مصر با قیمت ۴۵۸ تا ۴۶۰ دلار در هر تن سی اف آر عرضه شد، اما خریداران قیمت ۴۵۵ دلار در هر تن سی اف آر را قبول داشتند. ارزیابی هفتگی قیمت برای شمش فولادی وارداتی به مصر در محدوده ۴۵۵ تا ۴۵۸ دلار در هر تن سی اف آر بود که نسبت به هفته گذشته کاهش یافته است.

    متال بولتن

     

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.