شنبه, ۱۸ بهمن , ۱۴۰۴ 20 شعبان 1447 Saturday, 7 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    فروردین ۱۳۹۷
    ش ی د س چ پ ج
    « اسفند   اردیبهشت »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    242526272829  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    زنگ خطر برای شمش سی آی اس

    شناسه : 16706 28 فروردین 1398 - 7:54

    با تصمیم مصر مبنی بر وضع تعرفه ۱۵ درصدی بر واردات شمش فولاد، احتمالا بازار بیلت منطقه دستخوش تحولاتی خواهد شد. فروشندگان منطقه سی آی اس و ترکیه با افت تقاضای شدید از سوی مصر مواجه خواهند شد، اگرچه این فرصتی برای عرضه کنندگان قراضه به مصر خواهد بود. چرا که تولیدکنندگان داخلی می توانند با ظرفیت بیشتری به تولید فولاد خام بپردازند.

    پ
    پ

    ***وضع تعرفه برای واردات بیلت

    مقامات مصری در حال بررسی تعرفه تا ۱۵ درصد بر روی واردات بیلت بسته به نرخ فروش هستند. این قانون از دیروز به اجرا درآمده و ۶ ماه از این تاریخ اعتبار دارد. کشورها با صادرات کمتر از ۳ درصد به مصر از شمول این تعرفه ها مصون خواهند بود. واردات بیلت به مصر طی این زمان به احتمال زیاد متوقف خواهد شد تا نتایج این بررسی ها مشخص شود. با احتساب این تعرفه ها، قیمت بیلت وارداتی به مصر بین ۵۳۰ تا ۵۵۰ دلار/تن سی اف ار تمام خواهد شد که حتی از قیمت میلگرد صادراتی ترکیه نیز بالاتر است. علیرغم افزایش قیمت بیلت داخلی، انتظار بر این است که کشش تقاضا در مصر به اندازه ای نباشد که بیلت وارداتی بتواند با قیمت های داخلی مصر رقابت کند.

    بزرگترین ضربه این تعرفه ها به تامین کنندگان سی آی اس و ترکها خواهد خورد. مصر در سال ۲۰۱۸ نزدیک به ۱.۸ میلیون تن بیلت وارد نموده که رشد ۳۸ درصدی را نسبت به سال ۲۰۱۷ نشان می دهد. بیشتر این میزان را کشورهای سی آی اس تامین نموده اند. از نیمه دوم پارسال نیز ترکیه با افت تقاضا برای میلگرد، حضور خود را در صادرات بیلت به شمال آفریقا بیشتر نموده است. با از دست رفتن مصر برای این دو کشور، فرصتی طلایی برای صادرکنندگان ایران به وجود خواهد آمد، چراکه قیمتهای بیلت ایران در حال حاضر تا ۶۰ دلار نسبت به سی ای اس و تا ۷۵ دلار نسبت به ترکیه پایین تر است.

    کاهش واردات بالا رفتن نرخ بهره گیری از ظرفیت فولادسازان مصری را به دنبال خواهد داشت و این بدان معناست که مصر به بازاری برای واردات قراضه بدل خواهد شد. از آنجا که مصری ها حاضر به پرداخت مبالغ بالاتری برای قراضه می باشند، بایستی انتظار داشت که قیمت قراضه در منطقه مجددا افزایشی شود، که این امر در صورتی که تقاضای جهانی برای فولاد رشد نداشته باشد، می تواند به معنای کاهش مارجین فولادسازان باشد.

     

    پلنر

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.