شنبه, ۲۲ شهریور , ۱۴۰۴ 21 ربيع أول 1447 Saturday, 13 September , 2025 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    اردیبهشت ۱۳۹۸
    ش ی د س چ پ ج
    « فروردین   خرداد »
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    سقوط قیمت معاملات ورق گرم چینی در منطقه شمالی

    شناسه : 16856 04 اردیبهشت 1398 - 20:11

    سه شنبه۲۳ آوریل، بازار ورق گرم چینی تا حدودی پایدار بود، گرچه قیمت های داخلی در بخش شمالی کشور تحت فشار ناشی از بدبینی ناشی از کاهش قیمت قرار گرفت.

    پ
    پ

     

     ***بازار داخلی

    شرقی چین (شانگهای): ۴،۰۱۰-۴،۰۲۰ یوان (۵۹۷-۵۹۹ دلار) در هر تن، بدون تغییر

    شمالی چین (تیانجین): ۳،۹۲۰-۳،۹۳۰ یوان برای هر تن، کاهش ۳۰ یوانی در هر تن

    با توجه به اینکه خریداران پس از تقویت بازار از پیگیری سفارشات عقبنشینی کردند، قیمت ها در تیانجین کاهش یافت. معاملات روزانه ورق گرم نیز در روز سه شنبه کاهش یافته است. با این وجود، تاجری در تیانجین گفت که تقاضا به طور کلی ثابت بوده و اصرار داشت که قیمت ها صرفا به این دلیل کاهش یافته است که خریداران نمی خواستند افزایش اخیر را بپذیرند.

    بازار شانگهای به نظر می رسد جدا از بدبینی های فعلی است، تاجری گفت که سطح موجودی در این منطقه نسبتا پایین است و احتمالا قیمت ها در کوتاه مدت به کاهش قابل ملاحظه ادامه نخواهند داد.

    *** بازار صادرات

    شاخص متال بولتن برای ورق گرم چینی: ۵۳۱.۸۳ دلار به ازای هر تن فوب، ۰.۱ دلار به ازای هر تن افزایش یافته است.

    یک کارخانه در شمال چین رسما این محصول را با قیمت ۵۴۵ دلار برای هر تن فوب پیشنهاد داد، که به اندازه ۵ دلار در هر تن افزایش یافته است. این افزایش قیمت تحت تاثیر افزایش ۵ دلاری قیمت پیشنهاد شده توسط Formosa Ha Tinh ویتنام است.

    تجار هنوز هم فکر می کنند که معاملات احتمالا در حدود ۵۳۰-۵۳۵ دلار در هر تن فوب صورت می گیرد، به ویژه از آنجایی که در هفته گذشته معاملات بازار با قیمت در حدود ۵۲۰ تا ۵۲۵ دلار در هر تن در فوب بوده است. یک معامله گر در پکن گفت که کارخانه هایی که نیازهای فوری برای تأمین سفارشات صادراتی دارد، احتمالا در محدوده قیمت قبلی بفروشند.

    *** شایعات بازار

    تاجری در شرق چین گفت:” کارخانه ها قبلا حاشیه سود خود را در بازار صادرات تایید کرده اند، و پیشنهادات خود را بیش از حد افزایش نمی دهد. من معتقدم که پایین ترین قیمتی که آنها می پذیرند، تغییر زیادی نداشته است. احتمالا قیمت صادرات ورق گرم چینی بیشتر خواهد شد اگر بازار داخلی پایدار باقی بماند.”

    *** بورس شانگهای

    معامله ورق گرم در سه ماهه سوم سال جاری به ۳۶۹۲ یوان به ازای هر تن رسید، که ۱۶ یوان برای هر تن کاهش یافته است.

    منبع: متال بولتن

     

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.