چهارشنبه, ۱۱ شهریور , ۱۴۰۵ 20 ربيع أول 1448 Wednesday, 2 September , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

پیشرفت 90 درصدی بزرگترین طرح فولاد در استان

شناسه : 17135 21 اردیبهشت 1398 - 12:22

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه طرح تولید فولاد در استان پیشرفت 90 درصدی دارد، ادامه داد: برای تکمیل این زنجیره در استان ذوب آهن اسفنجی با اشتغال 100 نفر در دستور کار قرار گرفته است.

پ
پ

کاظم منزوی صبح امروز در اولین جلسه شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت چهارمحال و بختیاری با اشاره به برنامه‌های سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در سال‌جاری، گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های ما بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی، نهادهای توسعه‌ای و نهادهای غیردولتی در راستای ایجاد اشتغال و رونق تولید است.

وی از اجرای چندین طرح سرمایه‌گذاری با اشتغال 500 نفر در چهارمحال و بختیاری خبر داد و اظهار کرد: تولید کمپرسور کولر خودرو، کانتینر یخچال‌دار، کربن فعال، پرینتر سه بعدی و کنتورهای هوشمند در قالب واحدهای تولیدی جزو برنامه‌های آتی تولیدی و اشتغالزا در چهارمحال و بختیاری است.

 

***تکمیل طرح‌های صنعتی نیمه‌تمام اشتغال 1400 نفر را در پی دارد

منزوی با بیان اینکه تکمیل صنایع نیمه‌تمام نیازمند اعتبار است، خاطرنشان کرد: طرح کود شیمیایی و اوره لردگان، طرح توسعه شرکت تعاونی ذوب و ریخته‌گری سفیددشت، طرح فولادسازی سفیددشت، شرکت خاورسیمان لردگان، شرکت نساجی نگین نخ بروجن، شرکت فرآورده‌های غذایی و قند چهارمحال، شرکت فرآورده‌های نسوز و طرح پتروشیمی بروجن جهت تکمیل نیازمند اعتبار است که تکمیل این طرح‌ها اشتغالزایی 1400 نفر را به همراه دارد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری در خصوص وضعیت احداث دهکده فرش در استان، توضیح داد: در فاز اول احداث این دهکده نیازمند احداث یک واحد رنگرزی هستیم و در گام بعدی بررسی تغییر روش ارائه تمهیدات به قالیبافان از طریق اتحادیه‌ها انجام بگیرد.

وی در پایان تأکید کرد: باتوجه به تبصره 18 قانون در کمک به اصناف تولیدی می‌توان اشتغالزایی در این حوزه ایجاد کرد اما در حال حاضر بیش‌ترین بحث مباحث مالی و اعتباری صرف تثبیت اشتغال می‌شود.

فارس

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.