ارزیابی هفتگی Fastmarket از قیمت چدن با منگنز بالا صادراتی از CIS بدون تغییر نسبت به هفته قبل در ۳۳۰ تا ۳۳۵ دلار در تن فوب دریای سیاه قرار گرفت.
یک محموله از چدن روسی با قیمت ۳۵۵ دلار در تن cfr معادل با ۳۳۵ دلار در تن فوب دریای سیاه به آمریکا فروخته شد.
یک محموله دیگری روسی نیز در محدوده ی ۳۵۵ تا ۳۶۰ دلار در تن cfr به ایالات متحده فروخته شد با این تفاوت که این محموله مقصد معمول که بندر نیواورلان است، فروخته نشد و در زمان انتشار این خبر مقصد آن مشخص نبود.
همچنین براساس گزارش ها یک محموله اوکراینی با قیمت ۳۵۷ دلار در تن cfr به ایتالیا فروخته شد. مذاکره برای فروش محموله دیگری با قیمت ۳۵۵ دلار در تن cfr شنیده شد.
ارزیابی هفتگی Fastmarket از قیمت چدن با منگز بالا وارداتی به ایتالیا در ۳۵۵ تا ۳۶۰ پایدار بود.
***احتمال تضعیف بازار چدن به واسطه کاهش تقاضای فصلی
“ما در حال نزدیک شدن به ژوئیه که زمان واردات چدن به ایتالیا است، هستیم در این زمان بازار به طور فصلی حتی از مقطع کنونی نیز ضعیف تر خواهد بود. . این موضوع باعث افزایش فشار بر قیمت چدن خواهد شد. ” یک تاجر به Fastmarket گفت.
ارزیابی قیمت چدن با منگنز پایین صادراتی از CIS، نیز بدون تغییر در ۳۶۵ تا ۳۷۰ دلار در تن دریای بالتیک قرار داشت.
پیشنهادات رسیده از شرکت Tulachermet که صادرکننده ی اصلی این محصول در منطقه دریای بالتیک است، در ۳۷۰ دلار در تن فوب بود با این حال براساس ارزیابی فعالان بازار قیمت قابل قبول در بازار ۳۶۵ دلار است.
***بازار ضعیف قراضه می تواند موجب کاهش قیمت چدن گردد
بازار ضعیف قراضه، شاخصی برای بازار چدن، موجب افزایش فشار بر قیمت قابل قبول تجار کرده است و آن را تا ۳۴۰ دلار در تن کاهش داده است با این حال این قیمت هرگز برای تامین کنندگان مورد قبول نخواهد بود.
شاخص روزانه Fastmarket از قیمت قراضه HMS 1&2 (80:20) ناحیه ایالات متحده، در ۲۸۶.۹۵ دلار در تن در ۱۶ مه قرار گرفت که در مقایسه با ۳۰۲.۰۴ در اول مه روند نزولی داشته است. با این حال در ۱۷ مه این شاخص تا ۲۹۳.۰۳ دلار تقویت شد که این موضوع به دلیل حذف تعرفه های اضافی بر صنعت فولاد ترکیه از جانب ایالات متحده بود.
متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه