قیمت کلاف گرم چین در روز پنج شنبه ۶ ژوئن دوباره ضعیف شد که کاهش معاملات تجاری، چشم انداز منفی خریداران بازار و افزایش سطح موجودی، از دلایل افت قیمت این محصول است. قیمت ورق گرم در بازار شانگهای در حدود ۳،۸۴۰-۳،۸۵۰ یوان معادل ۵۵۶-۵۵۷ دلار در هر تن گزارش شد که ۳۰ یوان در هر تن کاهش داشت. در بازار تیانجین در شمال چین هم قیمت ها در حدود ۳،۷۹۰-۳،۸۰۰ یوان در هر تن بود که نسبت به قبل ۱۰ یوان در هر تن کاهش داشت. همچنین با وجود این که کارخانجات در تلاش بودند قیمت های خود را حفظ کنند، قیمت معاملات در سراسر کشور کاهش یافت. گفته می شود که بازار آتی نیز در صبح کاهش یافت و این کاهش به دلیل چشم انداز منفی در بازار نقطه ای بود و افزایش سطح موجودی نیز موجب بدبینی بیشتر در مورد آن شد.
با توجه به شنیده ها و گزارشات بازار داخلی فولاد سطوح موجودی ورق گرم در بازار های نقطه ای در سراسر چین طی روز پنج شنبه در حدود ۲.۰۹ میلیون تن بود که نسبت به ۳۵.۴۰۰ تن نسبت به یک هفته پیش،افزایش یافته است. در بعد از ظهر روز پنج شنبه که قیمت ها که برای خریداران حجم های پایین جذاب بود، افزایش سطح موجودی در بازار آتی موجب شد که فعالیت تجاری در بازار نقطه ای در اواخر روز اندکی افزایش یابد.
یکی از معامله گران شانگهای می گوید: قیمت ورق گرم در بازار شانگهای ۹۰-۱۰۰ یوان به ازای هر تن در طول این هفته کاهش یافته است، در حالی که در تیانجین ۵۰-۶۰ یوان در هر تن افت داشته است. چین روز جمعه را به عنوان روز تعطیل عمومی برای جشن اژد ها و جشن قایق سپری کرده است.
***صادرات
شاخص قیمت ورق گرم صادراتی چین در حدود ۴۹۳.۲۷ دلار به ازای هر تن فوب بود، که ۰.۳۶ دلار در هر تن کاهش یافته است. اکثر شرکت کنندگان در بازار انتظار داشتند که تولید کنندگان تمایل به فروش ورق گرم با قیمت ۴۹۵ دلار در هر تن فوب داشته باشند. اگر سفارشات بزرگ به جای سفارشات فعلی جایگزین شود، آن ها قیمت ۵۰۰ دلار به ازای هر تن فوب را پیشنهاد خواهند داد.
یک منبع در یک کارخانه در شمال چین گفت که پیشنهاد ۴۹۰ دلار در هر تن فوب نیز را رد شده است.
از سوی دیگر گفته می شود که در حال حاضر فعالیت های بازرگانی ثابت باقی مانده و ارائه پیشنهادات پایین به خرید خریداران ادامه دارد. یک معامله گر در استان ژجیانگ گفت که مشتریش فقط قیمت ۴۹۰ دلار به ازای هر تن سی اف آر معادل ۴۸۰ دلار در هر تن فوب را می پذیرد.
تقاضای ضعیف و کاهش قیمت در بازار داخلی این نگرانی را به وجود می آورد که احتمال دارد بعضی از شرکت کنندگان در بازار با این تصور که قیمت ورق گرم دیر یا زود به ۴۹۰ دلار در هر تن فوب برسد، بازار را ترک کنند.
***بازار رقابتی
یکی از معامله گران در استان ژجیانگ گفت: “زمان استراحت است و می بینیم که هفته آینده چه اتفاقی خواهد افتاد. من باور دارم قیمت ها پس از [جشنواره قایقرانی اژدها] بیشتر خواهد شد”.
***معاملات آتی شانگهای
قیمت کلاف گرم چین در معاملات آتی ماه اکتبر، در روز پنج شنبه معادل ۳۵۹۷ یوان در هر تن بود که نسبت به روز چهارشنبه ۱۰ یوان در هر تن کاهش یافته است.
آهن اینفو
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه